Проблем с качване в интернет!
Значи направих си нов сайт и искам да го кача в хит.бг но ботоните на сайта са в папка и в хит.бг неможе да се качват папки. Могат да се качват само файлове. А като преместя ботоните от папката после самия index неможе да ги намери. Може ли да ми кажете някое друго място където се качват папки?
Как да не може да се качват папки бе човек!?
Ти да не се чекнеш с WebInterface-a, FTP за тебе няма ли ?
Ami moje li da mi kaje6 ot kude po- to4no? Ama ot hit.bg mi kaji kak.
vij sega, papka moje6 da si napravi6 v hit.bg no sas sa6toto ime kakto twoiata. I sled towa si hvarliash tam button-ite i zabraviash za problema...[:-banghead]
abe v hit.bg i ot web interface-a moje da si pravish papki.
primer: http://aquadark.hit.bg/fun/9.jpg
ako ne po dalgiat nachin e da si promenish linkovete na botonite sled kato gi kachish.
Creator-e в долната част на страницата (след като се логнеш и отидеш на сайт админ и след това на файлов мениджър) и там виждаме следното:
http://free.bol.bg/lamartin/hitbg_folders.jpg
за FTP чети упътванията - казано е:
2. Как да осъществя FTP достъп до сайта си?
За да не се получават "инфекции", в системата е предвиден отделен достъп до всеки създаден от потребителя сайт. Логинът, с който се осъществяват операциите е във формат потребител@сайт. Паролата за всички сайтове е една и съща. Следният пример би трябвало да елиминира нуждата от допълнителни разяснения:
пример:
--------------------------------------------------------------------------------
потребител: darkdog
парола: energy
сайтове: infected.hit.bg, free.hit.bg/mushroom
за сайт: infected.hit.bg
ftp free.hit.bg
user: darkdog@infected.hit.bg
password: energy
за сайт: free.hit.bg/mushroom
ftp free.hit.bg
user: darkdog@free.hit.bg/mushroom
password: energy
--------------------------------------------------------------------------------
За FTP достъп най-удачно е да се използва клиент, който може да се изтегли от тук. Препоръчваме WSFTP или CuteFTP.