[?] Литература за Web Design
Някой да препоръча литература за Web Design и изграждане и публикуване на сайт, която е полезна и човек научава нещо, а не общи приказки /които и аз мога да кажа/ и шарени странички, написани на шрифт 20+, заети само наполовина страници и т.н.
Thanks
www.hotscripts.com - Tuk spored men ima hubavi neshta, ako se zarovish - ne samo gotovi primeri, a e obiasnena i samata ideia kak stava.
Сайта си го бива...
Martin 'The_UFO' Dimitrov
theufobg@yahoo.com
http://www.theufo.net
ICQ#94565641
<font face=Verdana></font id=Verdana>И аз съм съгласен. Ако търсиш книги - пробай на Славейков, там има сичко за Web, Джава и ХМL.
BROUGHT TO U BY MSAN
Ами за книги - препоръчвам ти 2 от поредицата "... for Dummies" - Създаване на wed страници и Изграждане на интернерт сайт. Знам, старички са, от 1998, картинките са черно-бели, но ако си начинаещ като мен, може и да ти свършат работа :).
Забравих - тази поредица може да я намериш в ректората на СУ. влизаш през входа откъм спирката на 280 и си точно пред книжарницата. Там я има почти цялата поредица. Ще проверя дали тези двете още ги има и ще пиша.
Променено от nniki на 10/11/2001 08:27:04
Вчвера беше затворена, sorry. Ще проверя някой друг път. (Ако бързаш, иди и си виж сам.) На Славейков я няма.
Разправят че с някой С++ има и една програмка специално за HTML.
В нея има всички скриптове и ... и си ги add-ваш просто кам РАБОТНОТО ПОЛЕ
(НЕ САМ Я ВИЖДАЛ)но ще се поинтересувам!
Edited by - Stinky на 17/11/2001 03:10:31
Sorry, няма ги вече там.Ако знаеш къде е, потърси ги в издателството. Аз ходих и до софияпрес, ама не ги видях. (Аз и други компютърни не видях :) )