Photoshop Filters&Plug-ins
Някой да има крак за Texture Anarchy за Photoshop.
Търся адреси от където можеш да си сваляш разни плъгини или филтри за фотошоп със крак. Няма значение дали са стандартните на КПТ(кай пауър тулс) или някой по изчанчени. [:p]
И за да дам пример ето един линк за който се интересува.[:D]
http://www.digitalanarchy.com/section_demos.html
Най-добре иди на "Славейков" и за 15 лв. проблема ти ще е решен
имат дискове с плъгини които са за професионална работа + крак или сериен номер "Andromeda" "Flaming Pearl" "Dream Suite"
"KPT-7" и много други.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Най-добре иди на "Славейков" и за 15 лв. проблема ти ще е решен
<div align="right">оргинално мнение на vaskoni-art</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
[:D] 10x Vaskoni само не разбрах кои от двата проблема ми е решен
1. Да ми дадът крак за Texture Anarchy или
2. Да ми кажат итересни адреси, които да разглеждам да тегля тъториали и така нататък и така нататък.
Значи аз не съм от софия и предложението колкото и примамливо и да е почти неизпълнимо.
Аз я отворих тази тема не толкова за да се здобия с плъгини аз си имам достатъчно а защото така мог ада попадна на някой интересен саит които колкото и да го търся чрез търсачки и други стандартни начини мога никога да не попадна на него.
А и всеки се рови из нета защо всички трябва да откриваме топлата вода като можем да си шарнем откритието.[:)]
Нека всеки да напарви своя избор да сподели намереното.
Благодаря на Kirande която или който се включи със чудесен саит.
[:)][:D][8D]