Добър сервиз за дигитални камери във Варна?
Имам една сапунерка Konica-Minolta KD 510Z, в която е влязъл малко пясък и при стартиране се чуват скърцания плюс надписа \"System Еrror 0041\". Ако може да ми препоръчате добър сервиз във Варна, на който мога да я остава за поправка ще е супер. Мерси :god
Re: Добър сервиз за дигитални камери във Варна?
много трудна работа
аз преди няколко месеца търсих - 0 успех
накрая беше пратена в софия, ама и оттам толкова свършиха работата :)
Рейтекс - 66-700 ( 5 цифри )
Наскоро цифров фотоапарат Sony с подобен проблем, оптиката не се прибираше поради попадане на пясък ни го отремонтираха в ЕТ "Сервиз магнетофони" - Иван Иванов. Адресът е ул. Цимерман 58 ( зад Медицински Университет)
От "Цар Освободител" тръгваш нагоре по "Ген. Колев". Първата или втората пряка вдясно. Сервиза е на 10м метра от кръстовището от лявата страна. Май е същото място за което пише DoRa. Там ми ремонтираха два Канона. На единия смениха дисплей, а на другия лентов кабел. С дисплея доста се туткаха, но и двата апарата работят за сега.
вчера я оставих на сервиза от ул. Цимерман, 65 лева за отваряне и почистване ми се видя доста соленичко, но пък мненията в негова полза бяха 2, а и останах с впечатлението, че имат доста поръчки(само вчера имали оставени около 15 фотоапарата). Ще е готов чак в понеделник, за експресна(за 1 ден) услуга ми искаха още 50% отгоре...
Мерси отново на всички отзовали се :god, ще пиша какво е станало.
++++++++++++++++++++++++++++++
вече втора седмица карам с поправената камера. функционално всичко е наред, само дето при прибирането на зума се чува леко скърцане, дано с времето не се окаже фатално.