Re: Закупуване на цифров апарат-какво да се гледа?
Чудесно!Значи изборът ми се свежда до Canon A460 :ole
Добре,че не се намесиха разни Sony и Samsung,че тогава
става сложно.
Благодаря на всички!След покупката ще споделя впечатления!
А и последно-да предложите марка зарядно , батерии (капацитет)
и допълнителна памет!
Дано не прозвучи нахално,но практическият опит е незаменим
в джунглата на нашия пазар :)
Canon or else :taz :yahoo:
Цитат:
Първоначално публикувано от stefancho
Приятел, недей говори/пиши такива неща бре.... не се излагай ..... и маймуните ще ти се смеят :taz :monster :016: :-memnon :-memnon
Не виждам, кое му е смешното? При по-голямо резолюция повече си личи, ако ти трепери ръката! При по-малка подробностите не са толкова много и малките омазваници не си личат ;-)
Разбира се при слаба светлина! При силна няма какво да го коментираме :)
Цитат:
Първоначално публикувано от mlazarov
Не виждам, кое му е смешното? При по-голямо резолюция повече си личи, ако ти трепери ръката! При по-малка подробностите не са толкова много и малките омазваници не си личат ;-)
Разбира се при слаба светлина! При силна няма какво да го коментираме :)
Да не те разочаровам, но личенето че ти трепери ръката зовиси от скоростта на снимане, а не от големината на снимката, та наистина не се излагай, когато не си на 100% сигурен...
С риск да се окаже, че отново робувам на определена марка - батериите са VARTA !
3 години безпроблемна работа ! Зарядното, което ползвам е от същата марка. Предлагат се изгодни комплекти от тази марка в магазини като МЕТРО, ТЕХНОПОЛИС и ТЕХНОМАРКЕТ. Препоръчвам батериите да са акумулаторни от 1900 милиамперчаса и нагоре ( 2100, 2300, 2500 и т.н.), желателно 4 бр. ( има комплекти с 4 бр. батерии и зарядно ).
Имам познати които ползват батерии SANYO i UNIROSS, които са много доволни от батериите и зарядното, така че изборът е твой :Drinks:
Допълнителната памет, която ползвам е APACER, като съм нямал проблеми досега. Ако парите не са проблем заложи на Verbatim. Капацитета й - от 1 Гб нагоре :Drinks:
Velocyraptor, аз съм още един горд и доволен ползвател на Sanyo, а също така и на Varta! Доволен съм и от двете марки.
Зарядното ми е Varta, купих го в комплект с две малки батерии, но сега гледам го има в различни комплекти - с малки и с големи батерии.
Струваше 17лв и може да зарежда както малки така и големи батерии. Говоря за батерии тип AA и ААА.
Най-важно за батериите и техния живот е да се разреждат и зареждат до край!;)
Ползвам от 2,5 години GP батерии и зарядно и съм много доволен от тях. Не са толкоз известни в България, но са много добри.
За паметта мисля, че няма кой знае какво значение каква марка ще е - само да е по-бърза :).
Ама ако снимаш по много гдедай да е поне 1 GB.
Re: Закупуване на цифров апарат-какво да се гледа?-Купих си!!!
Купих си! :blob Апаратчето е Canon A460!
Много благодаря на всички,които помогнаха в избора ми!
Чудесни сте!Вече знам и за батериите и за памета!!!! :ole
Благодаря! Апаратчето е чудесно :Drinks:
Цитат:
Първоначално публикувано от PITBULL
Ползвам от 2,5 години GP батерии и зарядно и съм много доволен от тях. Не са толкоз известни в България, но са много добри.
Известни са поне във Варна. Още през далечната 1999 сложих такива на дървен GSM Моторола С170 с капаче от гръцко и траеха по 4-5 дни / 1300 мАч/
Цитат:
Първоначално публикувано от mlazarov
Velocyraptor, аз съм още един горд и доволен ползвател на Sanyo, а също така и на Varta! Доволен съм и от двете марки.
Зарядното ми е Varta, купих го в комплект с две малки батерии, но сега гледам го има в различни комплекти - с малки и с големи батерии.
Струваше 17лв и може да зарежда както малки така и големи батерии. Говоря за батерии тип AA и ААА.
Най-важно за батериите и техния живот е да се разреждат и зареждат до край!;)
Как така "разреждат до край?" Мисля,че NiMH акумулаторни батерии са с U=1.2V ,а се допуска
разряд до 1V.Ако се разредят до край им се съкращава "живота",скапват се,или
нещо греша? :help