Настройки на Сони DSC-W190 ?
Здравейте, не ми се отдава да изкарам хубави снимки с това фотоапаратче, почти винаги лицата на хората са доста жълтеникави и фокуса хич го няма. Снимал съм и на авто и съм бъзикал настройките, не става. Ако някой може да ми обясни какво да пипна по настройките, ще бъде прекрасно, благодаря. :)
Re:Настройки на Сони DSC-W190 ?
Не, че на теб не ти се отдава, апарата не става! Нито има свестна оптика, нито пък нещо друго. Моят съвет - продаваш го и си купуваш друг. Ако решиш да е пак Sony, задължително трябва да има Carl Zeiss оптика и процесор Bionz и да видиш тогава какви снимки прави. Аз имах W-180 и го смених с W-220: разлика от небето до земята. Успех!
Цитат:
Първоначално публикувано от ivec
Не, че на теб не ти се отдава, апарата не става! Нито има свестна оптика, нито пък нещо друго. Моят съвет - продаваш го и си купуваш друг. Ако решиш да е пак Sony, задължително трябва да има Carl Zeiss оптика и процесор Bionz и да видиш тогава какви снимки прави. Аз имах W-180 и го смених с W-220: разлика от небето до земята. Успех!
Горе долу му направих настройките, мисля да го сменя с някакъв Канон.
Каквито и настройки да си му направил, все ще продължи да те изненадва "приятно". Виж, за Canon-a се съгласих. И такъв имах, правеше страхотни снимки, но 2 месеца след като му изтече гаранцията се развали и това беше. Лошото е, че Canon дават само 1 година гаранция, за разлика от всички други!
Цитат:
Първоначално публикувано от ivec
Лошото е, че Canon дават само 1 година гаранция, за разлика от всички други!
Гаранцията на производителят Canon наистина е 1 (една) година, но търговеца (напр. Техномаркет) дава 2 (две) години гаранция съгласно Закона за защита на потребителите. Изрично питах Техномаркет, понеже наскоро си закупих апарат Canon. Освен това са ми помагали КЗП за друг случай и знам, че няма проблеми с гаранциите на когото и да било щом те се намесят.