Спешна нужда от съвет за избор на фотоапарат.
В петък щерките ми стават на годинка. Щукна ми да купя апарат за да ги по щракам малко. Спрял съм се на няколко варианта от които разгледах. Бюджета отпусна около 400 лв.
Ща ползвам апарата и след това понеже ходя по язовири и там винаги има какво да се снима.
Ако може някой по разбиращ да каже кое от тези е най добро или нещо различно от тях но до 400 лв.
1.Canon PowerShot SX500 IS- Canon PowerShot SX500 IS (черен) + калъф + карта 8GB - Ултразум - Компактни фотоапарати - Фотоапарати - Photosynthesis - място за фотография, хора и идеи
2. Sony DSC-h200b-http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...SONY-DSC-H200B
3.Nikon Coolpix L820 Blac -Фотоапарат Nikon Coolpix L820 Black + калъф Nikon - Цифрови фотоапарати - Фото Павилион - Каталог
4 Nikon Coolpix L320 Black - Фотоапарат Nikon Coolpix L320 Black + чанта Nikon CS-P03 + зарядно устройство Varta с 4бр. батерии 2100mAh - Цифрови фотоапарати - Фото Павилион - Каталог
5. PANASONIC DMC-LZ30E-K - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-DMC-LZ30E-K
Аз се мисля между панасоника и Л820. Но все още незнам кой да купя.
Ща съм благодарен ако някой ме насочи малко.
:080::17:
Отговор: Спешна нужда от съвет за избор на фотоапарат.
Изобщо няма какво да го мислиш, Никон L820 им отвява плявата на всички останали.
Тъкмо бях свел избора до Никон Л820 и Панасоник ЛЗ-30.
Някой с друго мнение или да потвърждава това?
Изборът и закупуването са факт. Никон л820.
Напълно доволен съм от изборът. Пробвах го на рождения ден. За мен снимките са страхотни. А може би като го по разуча ще станат още по дори. :cool:
Честито! Да имаш много поводи да правиш снимки. Хубаво е да покажеш някоя снимка и да направиш едно ревю на апаратчето.
3 Прикачен файл(ове)
Прикачен файл 11421Прикачен файл 11422Прикачен файл 11423
Ето някоя снимк
Оказа се обаче че батериите не издържат много и още не мога да налучкам настройките за различните снимки. Доста от снимките не стават.
Camera Comparison - Snapsort eто един сайт за в бъдеще да сравняваш фото апарати :)
Panasonic lumix TZ40 Първи впечатления . Тегло 197 г компактен с 20 кратно оптично и толкова цифрово увеличение . GPS не ми се е налага засега да ползвам Снимките са добри няма неуспешни снимки . Много надежден лек удобен .
Дигитален фотоапарат Fujifilm FinePix S4900, 14 MP, Черен - eMAG.bg
Може ли някой да даде бързо мнение, дали си заслужава 225-те лева в оферта до днес, че L820 ми харесва доста, и го виждам че това Фуджи няма видео ФулХД, ама ще го преживея.