Какъв видеорегистратор да взема?
Не намерих къде точно да напиша питането си. Моля за съвет. Някой да има DVR 70mai A500S с двете камери? Искам да си го купя, и впечатлява с характеристиките си за тази цена. Но от клиповете не разбрах записва ли 24/7, че колата ми е в подземен паркинг и ме изчаткаха и така и не разбрах кой е. Та камерата дали ще се задейства за запис при удар? Или може да ме насочите към друг модел до 300лева.Благодаря!
Отговор: Какъв видеорегистратор да взема?
Мисля, че за да работи паркинг наблюдението трябва да е захранена с такъв кабел https://www.aliexpress.com/item/1005...apt=4itemAdapt
Аз съм с такава (само предна и без въпросния кабел) и смея да твърдя, че сензора за удар е много чувствителен. В момента е настроен на средна или ниска чувствителност (не помня точно) и ми е записвала авариен клип при преминаване на фуга на мост или плитка дупка. А на висока чувствителност - при малко по-рязко потегляне на светофар... :)
Отговор: Какъв видеорегистратор да взема?
Здравейте и аз се замислям за видеорегистратор. Гледам xiaomi 70mai dash cam lite, mio mivue c450, c540 и 732, както и navitel r600. По възможност с wifi връзка за сваляне на клипове през телефона. Ако някой има впечатления може да сподели.