Отговор: Проблем с Huawei band 4
Гривната предполагам се свързва по блутут с телефон. И от него си взима данните за времето и съответно географското положение.
Да, чрез приложението "Huawei Health''.
Каквото ти вижда телефона с пуснат GPS като местоположение, за това показва времето в момента гривната. Тя е само екран. Всъщност за каквото са решили китайците де. Моят часовник Huawei Smart watch GT2, показва времето, само ако в момента е сдвоен по блутут с Huawei Health приложението на телефон с пуснат gps и разрешено местоположение. А от къде взима информация и за какво местоположение взима времето приложението Health, само китайците знаят. Няма настройки за това.
Хард рестарт ще помогне ли?
Изпратено от моят Nokia 3.2 с помощта на Tapatalk
Цитат:
Първоначално публикувано от
Asen Ikonomov
Здравейте, въпросната гривна има един проблем. Преди няколко дни изтеглих един ъпдейт, който добави "приложение" за времето. Проблемът , е че показва времето в Ябълково,а аз живея в Кюстендил. Претърсих цялото приложение,но не намерих настройка за сменяване на местоположението.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7505f0609d.jpg
Май няма да помогне
Изпратено от моят dandelion с помощта на Tapatalk
Вече ти написах, че не зависи от гривната. Тя е само екран за информацията, която идва от телефона и приложението Huawei Health. Пусни си GPS на телефона, разреши на Huawei Health да достъпва местоположение и тогава свържи гривната с приложението. Друг въпрос е Huawei Health от къде взима информация за време и какво подава на гривната. Няма настройки нито в приложението, нито в часовника при мен. Но нищо не ти пречи да си направиш ресет.
Цитат:
Първоначално публикувано от
VanDan
Вече ти написах, че не зависи от гривната. Тя е само екран за информацията, която идва от телефона и приложението Huawei Health. Пусни си GPS на телефона, разреши на Huawei Health да достъпва местоположение и тогава свържи гривната с приложението. Друг въпрос е Huawei Health от къде взима информация за време и какво подава на гривната. Няма настройки нито в приложението, нито в часовника при мен. Но нищо не ти пречи да си направиш ресет.
Не искам да правя hard reset просто така.
Напълно нормално е да направиш, каквото сам си решиш. Аз приключих по темата.