Хладилник Samsung RT-21VHSS - нормално ли е това?
  ЗДРАВЕЙТЕ.Mного ви моля помогнете ми защото нищо не разбирам от хладилници и от снощи съм направо пощурял.Снощи без да прочетем предварително нищто по форумите с жена ми купихме от Техномаркет-Европа Пловдив хладилник Samsung 21vhss система NO FROST с горна камера,цвят INOX и един компресор/май че беше Samsung/.Естествено избра го жена ми а тя като всички жени гледа външния вид а не качеството-все едно купуваме мебел.Та прибрахме се изчакахме 2 часа както ни казаха в магазина включихме новата придобивка и след малко.........Ооооо ужас :yikes !Двете странични стени на хладилника се нагряха като чугунен радиатор през зимата.От тогава все е така-включи ли се компресора хладилника се нагрява-изключи ли компресора-изстива.МОЛЯ кажете това нормално ли е-все пак дадох 500лв за хладилник не за акомулираща печка.Чакам отговори от хора които разбират повече от мен.Благодаря предварително.
     Re: Провлем с хладилник Samsung 21vhss-грее
  Да имаме един самсунг грее като за световно, нормално е
  Благодаря за отговорите.Малко се поуспокоих че не е само нашият хладилник така но защо никой в магазина не ни обясни че купуваме 2 в 1:хладилник и печка.Не стига че навън е 43 гр. на сянка ами и вътре ни грее един Samsung.Да си бях купил Liebher.............
   Цитат:

Първоначално публикувано от lz2ksl  
  вътре ни грее един Samsung.Да си бях купил Liebher.............

Нео е още по-добре ;)