Отговор: Помогнете ми за избор на хладилник
Цитат:
Първоначално публикувано от
Palev
Аз 2022 г заложих на Бош - фурна и хладилник произведени именно в Турция и пералня , 2-ра серия, като за нея сега не помня къде е произведена.По спомен и тя май беше в Турция......
До този момент, да чукна на дърво, проблеми нямам с нито един от трите уреда...
Та, в тоя ред на мисли, не знам въпросния "майстор" откъде черпи инфо, че "уреди на Бош, произведени в Турция, вече не стават"........ .
Инфото му е от това, с което се сблъсква ежедневно поправяйки развалените хладилници на такива отчаяни души като мен... :)
Вашия хладилник няма и 4 години, нормално е да не прави проблем. Аз не твърдя, че той е прав на 100%. Българите казват, че италианските коли са таралясници, а аз търкалям една Алфа Ромео вече 8 години без големи грижи. Та така с мненията.
Отговор: Помогнете ми за избор на хладилник
Цитат:
Първоначално публикувано от
Furinax
Инфото му е от това, с което се сблъсква ежедневно поправяйки развалените хладилници на такива отчаяни души като мен... :)
Вашия хладилник няма и 4 години, нормално е да не прави проблем. Аз не твърдя, че той е прав на 100%. Българите казват, че италианските коли са таралясници, а аз търкалям една Алфа Ромео вече 8 години без големи грижи. Та така с мненията.
В момента Бош са с 5 г. гаранция.Отнасяй един хладилник и не му мисли много.........:)