LIEBHERR CUP 2901 Comfort - проблем с фризер ?
Преди два дни си купих въпросния LIEBHERR CUP 2901 Comfort
Хладилника работи вече два дни, настроен е на 4-та степен ,но фризера не работи.
Това нормално ли е ?
Преди малко го включих на 6-та степен да видим дали водата във формичката за лед ще замръзне.
Не разполагам с книжка с инструкции защото хладилника е от магазин за уреди с транспортен дефекти.
Потърсих pdf файл с инструкции на сайта на liebherr.bg, но не открих нищо.
Давайте съвети :)
Отговор: LIEBHERR CUP 2901 Comfort - проблем с фризер ?
Това ли му е транспортният дефект-липсата на инструкция? Според закона трябва да ти дадат инструкция на български език. Ползвай си гаранцията. Моят Силтал замразява формичката на 1-ва степен. Затова е фризер, а не хладилник.
Цитат:
Първоначално публикувано от
SPSt
Това ли му е транспортният дефект-липсата на инструкция? Според закона трябва да ти дадат инструкция на български език. Ползвай си гаранцията. Моят Силтал замразява формичката на 1-ва степен. Затова е фризер, а не хладилник.
Корпуса е надраскан малко от двете страни. Наще са купували хладилника и са им дали само гаранционна карта нищо друго.Касова бележка и книжка с указания няма :(
Цитат:
Първоначално публикувано от
SPSt
Мерси, изтеглих си книжката. Вчера проверих на същото място, но тогава ми даваше грешка.
На петия ден върнах хладилника, от магазина ми върнаха парите и сега съм в изходна позиция :)
Сега се чудя дали да се насоча пак към същия модел хладилници или да избера нещо друго. Давайте съвети бюджета е до 700лв.
Друга марка-от тази има доста оплаквания по форумите.
Не взимай либхер, погледни lg, bosch, siemens