2 Прикачен файл(ове)
Ariston MBL 2031 C / мига лампичка /
Ariston MBL 2031 C - това е модела на хладилника, от 6 години го имаме и си работи идеално, но преди два три дни тази жълта лампа взе да мига. Или мига или свети, като натисна копчето се загася, но след малко пак започва.
Аз реших че понеже има вече лед по тръбичките на фризерната част, и понеже не съм го размразявал от как е преместен в този апартамент (10 месеца) може да е от това.
След размразяването всичко си е същото. А нямам инструкции за употреба на български и не мога да разбера какъв е проблема.
И ако някой може да ми даде ръководство на БГ ще съм много благодарен.
Отговор: Ariston MBL 2031 C / мига лампичка /
Отговор: Ariston MBL 2031 C / мига лампичка /
Благодаря колега, но май това не върши работа, ще викна техник.
Re: Ariston MBL 2031 C / мига лампичка /
Много странно, докато се наканя да викна майстор той се оправи..... по късно говорих с един който е вещ в занаята, и той ми каза че може да е станало в следствие на премигване на тока. Луда работа. Важното е че всичко си е ок и дано така да е още 10 години:ole
Отговор: Re: Ariston MBL 2031 C / мига лампичка /
Цитат:
Първоначално публикувано от
boiski
по късно говорих с един който е вещ в занаята, и той ми каза че може да е станало в следствие на премигване на тока. Луда работа.
Моето Gorenje прави подбни номрера като спира тока - в някой от двата отсека отчита по висока температура от реалната и мига предупредителната лампа - оправя се като рестартирам компресора на проблемното отделение. Реално в отсека температурата си е добре но на дисплея се показва по-висока.
Примерно +4 в отсека на диплея мига +9 след рестарт на компресора от бутона са спиране и пускане отчита +4 на дисплея.