Отговор: Инверторни хладилници?
Панасоника е Сан... /хайде да не казвам/ :)
Перфектен е. Компресора е Мацушита.
Цитат:
Първоначално публикувано от
estqwerty
Някой да има инвертор и да го е мерил "на живо" колко лапа?
Здравейте,
От 4-гонини използвам комбиниран хладилник с инверторен компресор(Ембрако).
По табелка му дават да консумира 500Wh/24h. Но рядко съм го виждал да пада под 600 вата( по едно китайско електромерче) за денонощие(деля киловатите на дните). Лятото консумира около 800 вата.
Друго бих казал че е доста тих, чува се само някои път при тръгване на компресора един - характерен шум като от траф. или нещо подобно.
До сега проблеми не съм имал и друго не съм забелязал.
Поздрави!
Здравейте! ?Тръгнахме да купуваме хладилник и оп - изненада, дори и не бях виждала преди хладилници на Самсунг. И аз да попитам - имате ли наблюдение от инверторните хладилници на Самсунг? да знам дали да рискувам
още са много нови на нашият пазар, но определено това е бъдещето.
самсунг незнам, но щом ще е инвертор погледни панасониците и ЛГ. и без това топ модела на самсунг го няма или поне аз не си харесах.
ако искаш икономии вземи си с диспенсър за вода - спестява много отварения. предполагам конвенционалка с подобна джаджа може да изпревари инвертора.
всяка изпита чаша студена вода без да си отворил вратата на хладилника е нож забит в гърба на някое електоразпределително дружество.
Аз съм с Панасоник-а от подписа, но цената не беше много приемлива - 2 бинки :)
Вече 2-3 години няма проблеми никакви, работи тихо, няма ни лед ни скреж никъде. Но фрост има само на фризера, горе е с автоматично размразяване мисля. 5 години гаранция на компресора.
връзвай един електромерче да го видим колко лапа. :)
тих ли е? какво се чува?
Не ми е на удобно място за електромер, а и с доста зор се мести - 86кг е. Хладилници с тоя размер са по принцип около 65кг, така че не са пестили материал. Не бих казал, че е много по-тих от другите хладилници. По разни ревюта из нета гледах, че на хора купили го им се струва шумен. 36dB е по спецификация, тея модели в технополис са по 46.. така че внимателската. Във всекидневна с кухненски бокс е и щом не ми се натрапва, значи е достатъчно тих. Като полезен обем вътре не е много голям.
Тоя LIEBHERR CUP-3503 :: Хладилници :: Хладилници :: Хладилници и фризери :: Едра техника :: Technomarket Bulgaria се продава вече няколко години.Би трябвало да са му се показали детските болести ако има такива.Някой има ли наблюдения?
А има ли такива хладилници с инверторен компресор за вграждане?
Цитат:
Първоначално публикувано от
VLADO 66
Здравейте,
В горното мнение съм писал точно за този модел, Закупихме в края на 2009 година.
До ден днешен никакви проблеми не е правил, въпреки че има много небрежно отношение от наша страна като ползватели.
Но все пак трябва той на на нас да ни служи а не ние на него.
Поздрави!