Хладилник+фризер Siltal 2034/2 - * уплътнител с какво да залепя?
Техник го гледа и каза, че не може да се смени уплътнението, лепено ли било, какво ли, не разбирам. Вдървило се е на едно място дори е обърнат магнита, въобще зле е. Намерих да правят по размер та ако поръчам дали мога да си го сменя сам? С думи прости с какво лепило да го залепя, със силикон разбрах от горната тема, че не става.
Отговор: Хладилник+фризер Siltal 2034/2 - * уплътнител с какво да залепя?
С видийки и ленти от пластмаса към вратата на местото на старото. Нещо подобно на старите "Мраз"ове.
Цитат:
Първоначално публикувано от
frick
С видийки и ленти от пластмаса към вратата на местото на старото. Нещо подобно на старите "Мраз"ове.
Правил ли си го или просто е някаква идея? Щото и аз същото си мисля, ама не знам дали няма нещо тая лента от пластмаса да надигне уплътнението и да стане по-зле.
Здравей, тук във Варна има една фирма която прави уплътнения по зададен размер.
Аз си поръчах - за 24 часа и са готови.Като свърши световното отивам да ги слагам, няма време сега.;)
Правил съм го.Лентите от пластмаса са с дебелина 2мм. Не мисля ,че чак толкова ще повлия е на уплътнението. Там където не прилепва добре развиваш видиите и подлагаш пълнеж от лентите между уплътнението и вратата. Успех ,ако решиш да пробваш.
Здравейте,
какво означава от индикаторните лампи оранжевият триъгълник?
При мен на Силтал 2045, триъгълникът е под червена лампа и означава аларма за висока температура. При мен свети след размразяване на фризера за почистване и изгасва при спадане на температурата до зададената.
Оражева лампа по принцип е включен фризер на супер. При това положение компресора не изключва.