Теч на конденз от хладилник Sharp full Nofrost sistem
Здравейте колеги,имам проблем с хладилника от скоро пред вратата се събира вода.Помислих си че не покриваме продуктите както трябва и от това е този конденз, но.....не.Завъртях хладилника да видя да не би да се е припълнил съда върху компресора но ...не, нямаше и грам вода вътре.Запушване на дренажната тръба....да но защо.От дълго четене по форуми стигнах до извода че имам изгорял нагревател на ваната по която се стича конденза...Искам да питам някои сблъсквал ли се е с този проблем...и дали правилно съм се орентирал.:god.За сега не съм предприел нищо,защото не знам към кои да се обърна за компетентна помощ в Пловдив.Благодаря ви..:ole
Отговор: Теч на конденз от хладилник Sharp full Nofrost sistem
Според мен ако е изгорял нагревателя, нямаше да ти топи водата и тя да се стича до вратата. По вероятно да ти се е запушил дренажния отвор.
Това са официалните сервизи:
Сервизи - Интермаркет - Интерсервиз Узунови АД - вашият онлайн магазин за уреди за вграждане, вграждане уреди, бяла техника, аспиратори за вграждане, абсорбатори , фурни за вграждане, печки, плотове за вграждане, котлони за вграждане, аспиратор,хлади
Официални сервизи - Онлайн магазин SHARP България | LCD телевизори | Хладилници
Със тел тръгнах по дренажа,но стигнах до фризерната част...но до там
След тоталното размразяване на хладилника вече близо 1 месец,няма теч...Дренажа се отпуши:ole
много е ценно да имаш но фрост и да го размразяваш от време на време като обикновен хладилник
От 5 години нищо не е пипано по него...само екшън.Дано само с това размразяване да се отърва.Като цяло съм доволен от хладилника,има система HYBRID(която убива гъбички, полени и акари ).Благодарение на нея няма тази тежка миризма на застояло...супер е хладилничето.
- - - - - - - - - -
От 5 години нищо не е пипано по него...само екшън.Дано само с това размразяване да се отърва.Като цяло съм доволен от хладилника,има система HYBRID(която убива гъбички, полени и акари ).Благодарение на нея няма тази тежка миризма на застояло...супер е хладилничето.