Хладилник Либхер термостат
Хладилникът е саморазмразяващ Либхер, модел CT 28210 Comfort с две врати (отделна камера). На термостатът пише K59L2610, а също и 987-00. Осезателят е дълъг около 800mm.
Трябва ми някакъв аналог на този термостат, че цената в Либхер е 95лв. Благодаря, предварително
Отговор: Хладилник Либхер термостат
Здравейте, оригиналния термостат с температури навключване 5*С постоянна и температури на изключване от -10*С до -25*С. Дължината на капилярката може и да е по дълга на новия, спрямо стария - има място къде да се скрие.
С този който препоръчва колегата над мен ще има проблеми с обезскрежавамето на хладикния изпарител.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Profi_cooler
...
С този който препоръчва колегата над мен ще има проблеми с обезскрежавамето на хладикния изпаротел.
С кой от двата ще има проблем?
Благодаря и на двамата за помощта
Здравейте, ставаше въпрос за този цитирания на ранко "К 59 Н2901". Според сайта на никелектрик темперетурата на включване е 2*С. На вас ви трябва някой който включва поне на 4*С, за да може да се обезскрежава безпроблемно хладилния изпарител. При по ниска температура може да почне да натрупва лед в хладилника. Самите термостати имат доста широки толеранси, +- 1,0 до 2,0 градуса - от зададените температури.
За K59-L1130 излиза: " kalt aus: -26,0° C warm aus: -13,0° C konstant ein: +4,5° C ". Тава добре ли е? Откъде да взема истински, разбрах че има много ментета. Тези Frigocommerce International читави ли са?
Здравейте, цитирания модел термостат от вас ще свърши работа, остава само дължината на капилярката да е поне колкото на стария термостат. А от въпросната фирма(от магазина в Пловдив) съм взимал доста неща, и всичко е излезнало читаво. Но специално термостати не съм взимал. Последно купувах от "Никеа".
Във Фригокомерс има оригинални ранко термостати. Поне на 100 хладилника Либхера съм сложил и от 2 та модела и няма проблем. Ако токова се притеснява за тези 2 градуса може да сложи ATEA A13 но ще е дълъг осезателя.
http://nikelectric.com/product_info....oducts_id=3414