Помощ при избор на хладилник с фризер
Здравейте!
Изчетох темитe и разбрах какво да търся при избора на хладилник. За жалост най-важните показатели не ги пише в описанието им, затова ще помоля да ме ориентирате малко.
Хладилникът ще се ползва от 4 членно семейство.
Търся:
- Обем - 270-320л (хладилна част)
- Обем на фризера - не мога да преценя все още...
- 2 компресора инверторни
- с антибактериално покритие
- фризера да е отдолу
- No Frost
- Отделение за 0 ос
И най-важния въпрос - може ли това чудо да се събере в 1000лв?
П.П.: Добре, мога да отпусна още 100-200лв или евентуално да дебна някоя промоция. Не съм много на зор. :)
Отговор: Помощ при избор на хладилник с фризер
Два компресора, че и инверторни!!! Няма такова чудо.
Пък инвертор не ти трябва въобще в хладилника, по мое мнение. Имам си такъв бръмчалник в кухнята на малко повече от година.
А пък до 1000лв. - ами провери по съответните сайтове и магазини. Beko примерно.
Само за информация - за тази цена може да се купи комбиниран с общ бруто обем около 440л. "марков".
Ако въобще има такова понятие в наши дни. Без електроника и "екстри" като Inox и други дивотии.
Средна хубост с общ обем около 320-320л варират от 630 до към 1000 според компресора, термостата и марката.
Отговор: Помощ при избор на хладилник с фризер
Копирах си мнението:Здрасти аз си взех този LG GBB539SWCWS хладилник - LG хладилник като преди това имах този https://www.technomarket.bg/products...g-rb-31ferndsa разликата е във работа на хладилниците.Самсунга работеше много време и имаше страшни пукания докато работи и след като изключи.LG работи без излишни шумове(пукания),много съм доволен.Разпределението на Самсунга е по добре спрямо изтеглящите се във феризера шкафчета на LG.Другото на LG на вратата не се събират 3 литровите бутилки при Самсунга това рафтче е голямо.Но в крайна сметка съм доволен от работата на LG спрямо Самсунга.