Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 25 от общо 25
Like Tree8Одобрявам

Филтър с активен въглен за Liebherr

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2017

Отговор: Филтър с активен въглен за Liebherr

Е човека горе е дал линкове. Като гледам и цената не е се е променила - 7.90 от Елимекс.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2023
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от CubanLinx Виж публикацията
    Е човека горе е дал линкове. Като гледам и цената не е се е променила - 7.90 от Елимекс.
    Аз съм видял, че е дал линкове, но в поста си в който пише, че си е купил не конкретизира от къде и какво е купил. Отделно не съм питал за цена, нито пък Вас. Спестете си излишните и безполезни коментари трупащи Ви единствено бройки мнения в профила.

4. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2005

Вместо да се репчиш да беше погледнал, че въпросния потребител не е влизал във форума от два месеца. Има да чакаш да ти отговори.

5. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2023
    Живее в
    София

Поредния безсмислен коментар... Това, че не е влизал два месеца е гарант, че никога няма да влезе ли? Я погледни аз кога съм влизал за последно като това ти е ориентира!
    Спирам да Ви отговарям на постовете, защото така само се разводняват теми нищо друго. Ако човека отговори, отговори аз зор нямам.

6. Member
    Тук е от
    Jan 2017

Пичага, това е публичен форум и всеки може да пише каквото му е кеф, стига да не е в разрез с установените форумни правила. Ако не ти харесва, не пиши. Много е проста работата. Май и ти си от новите българи дето се обиждат на социален статус, сакън някой да не си помисли, че си беден. "Пази, боже, сляпо да прогледа".

7. Infraction Users
    Тук е от
    Jun 2023

Пичага, това е публичен форум и всеки може да пише каквото му е кеф, стига да не е в разрез с установените форумни правила. Ако не ти харесва, не пиши. Много е проста работата. Май и ти си от новите българи дето се обиждат на социален статус, сакън някой да не си помисли, че си беден. "Пази, боже, сляпо да прогледа".
    Ами тук си в грешка. Не е публичен форум ,частен си е...И не може всеки да пише каквото му е кеф, дори и да е по правилата. Лично изпитано .За теб не знам , явно си с протекции.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2023
    Живее в
    София

Социалният ми статус и дали съм беден или богат си е моя грижа А това,че някой като попита да си закупи артикул на реална цена вместо на "маркетингова" такава и веднага квалифицирате хората без да ги познавате. По тази Вашата логика и аз сега веднага мога да Ви определя като поредния комплексар, който ако не си купи най-скъпото защото е моделно като "новите българи" или да не си помислят, че е беден.
    Относно форума и тук си в грешка - да свободен е да се изказва човек в рамките на правилата, но и да го прави с умисъл и най-вече да помога. Това е идеята на форума, да се помага с отговорите, а не да си чатим в тях, но българските форуми са място за чат, упреци, обиди и т.н. но не и да помагат.
    Lokoto2 и silviqcvetkova харесват това.

10. Member
    Тук е от
    Jan 2017

Това вашето много ми прилича на Дънинг–Крюгер

11. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    Бургас

Купи си филтър за абсорбатор, режеш и сменяш това в кутийката (ако се отваря). На стария уърлпул про родителите ми така процедираме.

https://praktiker.bg/bg/Pochistvasht...NI-V2/p/815905
    Juman одобрява това.

12. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2023
    Живее в
    София

dwrbudr, благодаря за съвета и така става, но аз вече намерих друго решение.

CubanLinx, ще Ви отговоря за последно, защото първо вече не търся помощ, второ напълнихме темата с излишни и безполезни коментари както от Ваша, така и от моя страна и трето винаги Вие бяхте определящия какви са били другите моите изказвание са като огледало пред което стоите Вие. Същото ще кажа и за Дънинг-Крюгер, че пак сте в грешка ако изобщо знаете какво е. Ако бях с такъе ефект нямаше да питам за съвет във форум, тъй като щях да съм със мисленето, че знам повече, а вие всички по-малко. Един съвет от мен, живейте малко по-спокойно и не се впрягайте за всичко. Извинявам се ако прекалено много съм Ви засегнал с нещата които съм казал.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Препоръчайте ми активен домашен Subwoofer
    От Valchev83 във форум Тонколони
    Отговори: 16
    Последно: 16-07-18, 18:07
  2. Помощ за избор на активен субуфер
    От AccurseD във форум Аудиотехника
    Отговори: 7
    Последно: 06-02-13, 21:06
  3. Кабел за активен субуфер
    От koko_k във форум Тонколони
    Отговори: 0
    Последно: 08-11-11, 15:25
  4. Свързване на активен буфер към уредба
    От usani във форум Тонколони
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-10, 17:58
  5. Свестен антивирус активен скенер
    От Cko във форум Общ - софтуер
    Отговори: 7
    Последно: 26-01-03, 21:30

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе