Първоначално публикувано от roro_5  

Варчев ако беше прочел внимателно написаното от мен щеше да видиш , че си ги изнасям токлоните от пред във фортселта а СД-то си го управлявам с дистанционото нестоя в караваната "която е само за спане" и да слушам музика,пиейки ракия с нарязана ряпа запалил цигара,пържейки развалена скумрия.Процедирах така понеже имам излишно СД.А що се отнася до газовата бутилка мога да поспоря дали е по добре да си закупиш караванска десет литрова за 70лв.която ше използваш само в караваната или да си вземеш 25литрова от бензиностанция ШЕЛ която реално не плащаш просто даваш 50лв.депозит щом говорим за такава нужда от сигурност

"..... с оригинален маркуч и редуцирвентил, който се хваща за бутилката посредством гайка, т.е. по-голяма сигурност, особено по време на движение......"

сигурно оня който се ползва в битови условия е несигурен,такали?колко случая има да се е откопчал сам??? пък и така да е бутилката стои отпред в багажното така че не виждам кого ще задуши газта след като се откопчае "несигурният"вентил ползван масово от населението в битуви нужди .Така,че нека всеки сам си прецени кое е по правилно ,по евтино по практично.
 Агрегат като на Румбата се продаваше наскоро за 0коло 200-250евро в братска Германия както и един 4кв. с изход и за 12в.за 300евро ,а що се отнася до за стабилизиращите пети Румба,ако човека може да работи с флекс и Ц О или електртожен ще си ги направи сам и ще са в пъти по здрави и по добри /щом така добре се е справил с монтирането на стоповете...си мисля ,че разбира от тия неща/.

NILON,обади ми се 0899180615-Росен като дойдеш в Сф ще те заведа до магазинчето намиращо се до практикер.Но както каза Румен пазарувай онлайн по евтино е и по без проблемно.