Почивка в к.к. Свети Константин и Елена (мнения и препоръки)*
Здравейте,
мнооого отдавна не съм ходил в региона на въпросния курорт. Мисълта ми е някой ако може да сподели добри (или лоши) впечатления от хотели, вили и т.н. места за семейна нощувка в комплекса и региона. Насочил съм се натам защото преди време беше относително по- спокойно и по- поносимо като цени. Разглеждах оферти в интернет, но заради рекламите или "сайтовете" на обектите който си харесах ми се появиха съмнения ...
Благодаря за вниманието!
* ако не съм улучил мястото за темата търпя критика, наказания и др.
Re: Почивка в к.к. Свети Константин и Елена (мнения и препоръки)*
Определено е по спокойно с по поносими цени от Златни пясъци. Все пак кажи кави хотели си гледам да ти кажа ако знам нещо за тях. Принципно има хубави хотели, но има по старички.
Лично аз не харесвам това място за почивка. може да е по-спокойно , но пък е по-лошо като място - лично мнение.
Защо не провериш и тук http://www.grandhotelvarna.com/main/...ell=45&lang=bg
Съвсем близо е, а имам много добри впечатления.
Благодаря за отделеното време на всички!
Реших си проблема и си намерих място близо до Златни пясъци ... ако някой има подобни дерзания мога да дам "на лично" мнение за мястото в което ще отседна (*за да не правя предварителна и абстрактна реклама) към края на другата седмица :Drinks:
Re:Почивка в к.к. Свети Константин и Елена (мнения и препоръки)*
Ние миналата година бяхме в Кушадасъ, не мога да се оплача, тази година мислехме в Слънчев бряг, обаче мярнах тези хотели в Албена и също доста ми допаднаха, та сега се двоумя.
Re:Почивка в к.к. Свети Константин и Елена (мнения и препоръки)*
В последно време ходя на почивка в чужбина, но отделям и по 1 седмица за нашето море. Та да ви дам идея - Александрия Травел - това е агенцията за почивка в БГ. Клон на чешката фирма са, имат тяхни хотели по Черноморието, много са евтини, хубави са и много малко българи ходят в тях.
Погледнете им офертите - хотелът в Черноморец е приказка, Перла Бийч 1,2,3 също са чудесни хотели на съвсем разумни цени.
Ето и офертите им за ранни записвания:
http://www.alexandriatravel.bg/02/92...html?oid=11492
В последствие преди сезона се добавят и много други предложения, ако тези не ви допадат.