:yikes :yikes Tehno с какво ?? Я да чуем ??
Около 20-24 май не мога имам абитурент и ще ходя на абитуренти.
И да е наблизо .
Преглед за печат
:yikes :yikes Tehno с какво ?? Я да чуем ??
Около 20-24 май не мога имам абитурент и ще ходя на абитуренти.
И да е наблизо .
ScenicЦитат:
Първоначално публикувано от kris11
Сякаш трябва да преименуваме темата на "Национална среща [плаж & плажно парти, Юни' 2009]" и периодично да променяме името с поредният месец, докато най-накрая се наканим да се организираме. :))
ами като няма нищо конкретно така ще е. Казвай една дата и място и всеки да си прави сметката. Който иска ще дойде. Някой обаче трябва и да се наеме с цялата организация.
Аз предлагам 26,27,28 Юни в Елена - комплекс Боаза.
Ех, Елена... :Drinks:
След 25-ти вечерта, дъщеря ми има бал нея вечер, съм на линия. По точно сме на линия. Трима или четирима човека. Аз, жена ми, сина ми и дъщеря ми, ако е изтрезняла.
Само кажете къде. Да има басейн, йедене и пийенье и Profita да е там.
И Pat да поеме ангажимента и отговорността за медийно присъствие в лицето на някой очилат фотограф. Че хубаво снима, направо си е Фотозавър.
Ако е на тая дата, ще се постарая, да спретна багажа и да отскоча.
Profita е голям залък за Вашето уста, именно поради факта, че си нямате жени като на Malone :jamaika
Щот' жена ми каза, че само за Profita може да направи компромис, за друга жинъ, тц ...
Ама тя ако дойде с Profit-ко ... знам какво ще стане ...
Ще се одърпаме рано-рано с него, с благи питиета и мезета и ще ги зарежем жените.
И на другия ден ще сме само на приказки ...
.:: EDIT ::.
Целувки на Profita.
И шоколад.
И рози.
Поемам.......отговорността :-memnon , от вас остава да осигурите "качествен материал" за снимки :))
/// Който е "навит" за времето и мястото да го заявява за да се действа своевременно!
Жалко.Хубава идея беше,но ще си пропадне както и предните такива.
Аз както писах отпадам , ама някой ме "забърсал"
@zayo bayo, коя от двете ти харесва повече - плажното парти или предложението на Pat за Елена?Цитат:
Първоначално публикувано от zayo bayo
@Mr.TECHNO, ти не бързай да се отписваш. Докато и ако се получи нещо - ще имаш време да размислиш 10-тина пъти :)
Румба , двамата с теб можем да се съберем и на Кранево примерно , защо да бъхтаме път само с теб за да се видим някъде на "майна си ", както за малко да стане последния път ( добре че нямах кола тогава )Цитат:
Първоначално публикувано от roumen68
чакайте ма бре, идвам през юли