И аз идвам майна, бройте ме и мен!
Фен съм Локомотив Пд, ама и аз ще дойда!
Преглед за печат
И аз идвам майна, бройте ме и мен!
Фен съм Локомотив Пд, ама и аз ще дойда!
zasega 3-ma
Айде бе, други мераклии за сложна конфигурация от пица и бири няма ли ? Извинителна бележка пишем само на тати FearMe, щото е много добър в приспиването на малкият сладък Борко и мамка му е поверила сложната задачка на админчето ни :) (Ако някой не вярва имам компромати и ги разпращам при желание)
Техно , с кола ли ще ходиш ? Ади да се организираме да не разхождаме 2 каляски ?!?!
Можеби и аз ще дойда. Само кажете с каквъв автобул или тролей се ходи до там, че бирата и колата не са съвместими.
Накрая на града. Много , ама много далече от центъра .Сега е зима и ще трябва и суха храна за изпътя :))Цитат:
Първоначално публикувано от Julian
Аз предлагам Техното да не пие и да ни кара :) И без това се ската от стрийптийз миналият път.
Това не е ли някъде от автогарата нагоре? В района на Phohe Mall, Mr. Bricolage?
да точно - само че след Бриколажа -нагоре, свиваш в дясно и 50 м направо
Улицата се води Тролейна !
Стънка аз ке ходя с такси
на връщане пак
Засега сме :
Аз и жена ми
Stenly
Internet Zombi
Ludia
Обмислящи варианта са :
Pat
Julian
Roumen68
Kayso - не съм го чул но може и да поиска.
Автобус - слиза се или на Младост или на Цирковата площадка и се върви пеш около 500м.
http://bgmaps.com/map.aspx?sid=64172...1&initsearch=1
Ako е в центъра ще мопга да се прежаля на пияна глава, ма извън града :095:
Краси до Затвора не ми прилича на " извън града "Цитат:
Първоначално публикувано от kris11
Младост ?
Агитката, днес всъщност от колко часа ще се сбираме и къв беше повода, обичаме да пием или ... ?!?!?!
без повод - ей так , за туй че сме се видяли
от 20.00
Резервацията е на "Наско"
Ще идвам, пък незнам как ще се прибера след като спрат и автобусите.
Дано стигнат местата. Май ще си заформим голяма компанийка , лично аз ще докарам няколко човека за камуфлаж :)