Тоалетничка за каравана - откъде?
  Бях наскоро на къмпинг и уви с две деца и жена вградената в караваната тоалетна не стига - трябва да се чакаме. Чух че имало малки химически тоалетнички в МЕТРО , отидох да ги видя ама нещо ми се видяха не особенно качествени. Като две туби една върху друга. Много търсих и разпитвах ама не видях за сносна тоалетничка. Някой да помогне откъде може да се купи нещо такова - поне за децата да им е удобно? :help
     Re:Тоалетничка за каравана - откъде?
  От дека си ? 
Питам защото всяка сутрин ми се набиват в очите химически тоалетни.
  Аз имам химическа тоалетна Thetford, от която съм доволен, и е закупена от тук:

КЕНДРИ 83 ООД
Oфициален представител за България 
на Dethleffs GmbH и Movera GmbH

гр. София
ул. "Обиколна" №5
(до магазин "Практикер")

Електронна поща:
 info@dethleffs-bg.com

Teлeфони за контакт.
(02) 483 03 31
(088) 8 705 267
(088) 8 638 950
(089) 8 601 208
  Имаш едни много симпатични в Мr. Bricolage. Мобилни им викат. Мисля, че ще ти свърши работа.
  Ха....тази тема май не е много популярна :) Ами вече от половин година имам тоалетничка на Thetford , ама намерих най-евтино при Mobi WC - 130лв. Другото хубаво е че предлагат и оригинален препарат по 11лв литъра, което в тази криза си е оферта.Вижте в сайта им http://mobi-wc.com
Обаче преди два месеца си стегнах тоалетната на караваната, а тоалетничката я дадох на старците на село, да не се мъчат хората зиме да ходят навън.
  в баумакс има тетфорд
останалото е калпаво...
купи си тетфорд
  Да ползвам старата тема - другата седмица заминавам на море с палатка и ми трябва нещо евтино. Някой ползвал ли е Potti Toilet - здрави ли са , имат ли течове? Става въпрос за този евтинджос 
 http://www.mobi-wc.com/Mobi%20WC_fil...ta%20Potty.htm