За да посета Германия и Австрия необходим ли ми е задграничен паспорт ?
За да посета Германия и Австрия необходим ли ми е задграничен паспорт ?
Някой ходил ли е само с лична карта до Германия , като подчертавам ще пътувам с автомобил през Румъния.Да не се получи гаф и да кисна по полицеиските управления.
Ако пътуваш през Румъния - не ти трябва. Познавам доста хора, които ходят в Западна Европа само с лична карта от няколко месеца.
Ако пътуваш през Сърбия - да, задължително.
Искам да попитам, някой има ли представа каква е цената на едно подновяване на загдраничен паспорт, обикновена поръчка, не ми е спешно да стане за броени дни, понеже има огромни опашки сега, и не смея да отида защото знам че няма как да си пробия път през навалицата ? През Август ще излизам навънка към Азия, и за това ще ми трябва.
за кучето трябва задължително
USAF - с тия опашки май ще си за експресна поръчка) . Аз за 1 кирлива лична карта ходих 5 дена и все опашки по 30-40 човека - и рано сутрин опашка и след 16 часа пак. 2 пъти се редих и аха да ми дойде реда към 16:40 - 45 опа ново 20 си- изключила им била програмата / успокоявахе ме , че и "вчера" пак така било станало.
1 работа като хората не може да организират и да извършат. Точна цена не знам , но е някъде около30 лв
Вече и през Сърбия не трябва - да спомена самоПървоначално публикувано от DarkRose
![]()