Или cell net(да не се бърка със cellinet).Препоръчаха ми ги-10 000 мбпс за 25 кинта,сиреч 1,3.Да ама не.ICQ ot ABV го теглих близо 10 мин.VBOX7,забрави да го зареди.В добри дни стигаше до 50/60 кб.Звънях всеки божи ден,някой път и по два пъти,при което извънредно любезно ми обясбяваха ,че имам едва ли не най-бързата връзка в София.Метнах се на easy-lan.За 19 кинта достига до 1,3 редовно.Нямам проблеми и оплаквания.Ако няма нет(случвало се е) ми стопират сметката.Много са любезни винаги когато съм им звънял.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  Първоначално публикувано от CodeWarrior
 Първоначално публикувано от CodeWarrior   
  И на мен ми харизаха кабела,изобщо не мога да разбера как съществува тая фирма все още,с това качество...
 И на мен ми харизаха кабела,изобщо не мога да разбера как съществува тая фирма все още,с това качество...

много са яки, направо ме кефят, ще взема да си ги пусна ей така, за имидж, без да се надявам на интернет разбира се. как ли съществуват още, едва ли им е лесно. а и сигурно трудно намират такива тикви за кадри, но успяват по някакъв начин.
 много са яки, направо ме кефят, ще взема да си ги пусна ей така, за имидж, без да се надявам на интернет разбира се. как ли съществуват още, едва ли им е лесно. а и сигурно трудно намират такива тикви за кадри, но успяват по някакъв начин.