Отговор: Re:Технополис Ст.Загора
Чудех се къде да питами тук ми се стори най-подходящо. За Коледа на близки купих телевизор от Технополис, но се оказа голям за стаята. Знаете ли дали може да се замени с друг (по-малък) след седемдневния срок. Купен е на 13.12.
А по темата, когато го купувах и питах защо в сайта така, пък в магазина иначе, ми отговориха, че нямали нищо общо със сайта!!? Става въпрос за Технополис Плевен.
Отговор: Технополис Ст.Загора
Цитат:
Първоначално публикувано от
batio
Декември месец миналата година си купих готварска печка Индезит.Юли месец забелязах че единият котлон работи по бавно.Тъй като се занимавам с електроника отворих печката и останових ,че едната част на плочата е прекъснала.Обадих се в сервиза и от там ми казаха да отида там с гаранционната карта.На следващият ден отидох и подадохме заявка за нова плоча.Мина се еда седмица и аз се обадих за да рабера какво става.Казаха ми че не е пристигнала.На 2-рата седмица същата работа.След месец отидох там и техника ми каза че било отпускарски сезон и хубавите работи не стават бързо.Взех си аз гаранционната карта и отидох до магазина.На тръгване от сервиза попитах дали за записали номера ми за да ми се обадят когато престигне плочта а те ми отговотиха аз да ги търся.В магазина ми казаха че нищо не могат да направят.Сервиза бил друга фирма която обслужвала гаранците.Много съм разочарован от този магазин.Поваче от там нищо нама да купувам.
За Коледа реших да си взема от там DVD. Не разбирам от техника и чаках някой да дойде да ме консултиа. Никой не дойде и накрая извиках един служител. След още чакане дойде. Обясних че си имам DVD но искам ново което да чете пвече видове файлове, а и най-важното да е по-качествено, държа на качеството макар да е по-скъпо. Взе да ми обяснява че DVD-то не било компютър да чете повече видове файлове, а накрая започна да ме убеждава да си взема едно за 50 лв. Било най-евтино. Аз му казвам че ще изкара година и ще трябва да го хвърля. А служителя ми потвърждава и казва че е по добре евтино, колкото изкара и така после къкмо ще си имам ново. Каква логика. Да си купувам всяка година нови евтини DVD-та.
Но най-много в такива магазини ме дразни това че или няма кой да те обслужи или има , но чакаш много време докато някой благоволи да дойде.
Накрая се отказах въобще от идеята да си купя DVD подарък за Коледа.
Ебати рекламата на магазина направи :)
На същото мнение съм Двд-то не е компютър, така че... най-евтиното докато го осъзнаеш.
..Хайде и аз да споделя нещо....Тука изчетох бая мнения как и какви боклуци продавали в Техномармаладите и прочие и прочие.....Ами то за всеки влак си има пътници!Освен НЕО и ДЕУ има и Сименс и Миле и АЕГ!....Те определено не са боклуци!!А колкото до обслужването...да в повечето магазини продавачите седят на групички и цъкат нещо по компютрите....Час да мине друг да дойде!Но по дразнещи са ония от кредитните институции!Имам чуството че колкото стока има толкова са и хлапетата по нагли и досадни и от конски мухи!.....Започват те още от входа !Не знам това толкова ли е добре платено в БГ или са хора които работят на парче,...т.е.каквото изкарат!?...Декември се прибрах за малко в БГ,и купувах една прахосмукачка от Техномаркет Казанлък!Не останах с впечатление за нелюбезна продавачка!Напротив,мацето дето ми я продаде бе много мило и усмихнато,е,не беше много на "Ти" с техниката но беше внимателна и любезна!Аз обаче знаех за какво точно отивах ,определен модел на Ровента и притеснението ми беше дали го имат в наличност!Отнасяше се за модел с цена около440лв.Та така, за сега всичко е наред и по информация от 1000км прахосмукачката си работи отлично в БГ!