Резултати от 1 до 7 от общо 7

BG CELL

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. SHB
    SHB е офлайн

Тук е от
    Sep 2007

BG CELL

Или cell net(да не се бърка със cellinet).Препоръчаха ми ги-10 000 мбпс за 25 кинта,сиреч 1,3.Да ама не.ICQ ot ABV го теглих близо 10 мин.VBOX7,забрави да го зареди.В добри дни стигаше до 50/60 кб.Звънях всеки божи ден,някой път и по два пъти,при което извънредно любезно ми обясбяваха ,че имам едва ли не най-бързата връзка в София.Метнах се на easy-lan.За 19 кинта достига до 1,3 редовно.Нямам проблеми и оплаквания.Ако няма нет(случвало се е) ми стопират сметката.Много са любезни винаги когато съм им звънял.

2.  

3. Тук е от
    Feb 2004

Re: BG CELL

Мдааа и аз преди година бях при тях. Смешни бяха с обясненията "рестартирай, беше спрял тока" и тн. Редовно не вдигаха и телефоните когато имаше проблем, случвало се е и да ми затворят. Е един ден ми писна и учтиво им обясних, че повече няма да плащам и да дойдат да си вземат кабела. Година по-късно тоя кабел продължава да си виси от покрива.

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от CodeWarrior
    Мдааа и аз преди година бях при тях. Смешни бяха с обясненията "рестартирай, беше спрял тока" и тн. Редовно не вдигаха и телефоните когато имаше проблем, случвало се е и да ми затворят. Е един ден ми писна и учтиво им обясних, че повече няма да плащам и да дойдат да си вземат кабела. Година по-късно тоя кабел продължава да си виси от покрива.
    що не им пуснеш едни 220V по този кабел. 100% ще стане интересно.

5. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    що не им пуснеш едни 220V по този кабел. 100% ще стане интересно.
    Направо си за съд с това подстрекателство към увреждане на чужда собственост

6. SHB
    SHB е офлайн

Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от CodeWarrior
    И на мен ми харизаха кабела,изобщо не мога да разбера как съществува тая фирма все още,с това качество...

7. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Като говорим за "качествен" интернет неможе да мине без Бгмрежа.След година и половина мъки,след всекидневни обещания и прочие ми писна и им помогнах за кабела като го резнах и изхвърлих.Абсолютно дебилна фирма е това,всички там са едни и същи.Съпорта ми говори като на баджанак и все ми обещават глупости.Една мацка вдига телефона и никога нищо незнае.Стигна се дотам че разговарях три пъти с управителя...без ефект естествено,пак обещанията за хубав нет.Не съм имал специални изисквания,просто исках да не ме дропи катачас и да няма всеки ден проблеми по трасетата им.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2007

е то бгмрежа са си класика в дебилието и некадърността. като чуя "форкрафт" оод и много са яки, направо ме кефят, ще взема да си ги пусна ей така, за имидж, без да се надявам на интернет разбира се. как ли съществуват още, едва ли им е лесно. а и сигурно трудно намират такива тикви за кадри, но успяват по някакъв начин.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Splinter cell double agent BUG!!!
    От GOGETIT във форум ИГРИ
    Отговори: 1
    Последно: 19-06-08, 19:23
  2. Splinter Cell 3 Chaos Theory
    От carcass във форум ИГРИ
    Отговори: 8
    Последно: 24-01-06, 17:57
  3. Splinter cell-Pandora tomorow
    От kesten във форум ИГРИ
    Отговори: 4
    Последно: 04-04-04, 16:25
  4. Splinter Cell
    От spoofer във форум ИГРИ
    Отговори: 12
    Последно: 29-03-03, 19:34
  5. Cell Broadcast РАБОТИ ЛИ ????
    От stenly във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 6
    Последно: 14-01-02, 14:56

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе