Re:Мебели ARON - първо помислете преди да си купите
Ходил съм в Полша и там ми направи впечатление ниската цена на мебелите и доста доброто качество, за съжаление, много от мебелите, които виждам в България да се продават като полски нямат никаква прилика с това, което видях наживо в Полша и като вид и като цена... :081:
Аз имам доста закупени мебели от Арон и съм доволна от съотношението цена-качество. От последната си покупка си спомням много добро отношение от консултантите и по-късно от монтажниците. За срокът първо ми казаха 2 месеца, а всъщност чаках само месец. Дори не бях готова с ремонта у дома, за това си запазих от рано дата за монтаж и на деня всичко беше ОК.
Винаги са ми съмнителни първи коментари в "Черния списък" диаметрално противоположни на основанието за публикацията. Дори и да не е така, звучат като кризисен PR. :)
Много скапана фирма като организация - не знаели дали ще могат да ми качат мебелите до четвъртия етаж, да сме се разберели сами с момчетата, транспортът е само да вратата на блока. Това - айде, как да е. Но когато в договора започнаха да пишат цени, които се оказа, че са съвсем различни от тези, които пише на табелките, направо си взех шапката и си излязох. Пише на гардероб, моля ви се, 400 лв., ама не било толкова, това била цена без ДДС, но на всички останали табелки цените били с ДДС. Пише на леглото, че е в промоция с включена подматрачна рамка - ама не било така, рамката се заплащала отделно. Това беше преди 5 години, но надали има подобрение.