Булсатком, субтитри и реклами.
Не знам от кого зависи това, но си е изнервящо. Случайно попаднах днес, 28.08.09 11.45 am.,на канал Animal Planet. (16 канал при мен)
Нещо за животни наистина беше - със субтитри на БГ. Но - вместо запетайка навсякъде имаше "U", а вместо "ъ" се мъдреше "Т"......
Не, че не се разбираше, но .........недопустимо е!
Вече претръпнах от реклами на румънски и предавания без превод на български.............
Сега остава на китайски да си пишат субтитрите за по-лесно...........
Re:Булсатком, субтитри и реклами.
Да, и мен ме дразни , но проблема не е май в Булсатком а в тея дето разпространяват Анимал Планет.
Цитат:
Първоначално публикувано от stenly
Да, и мен ме дразни , но проблема не е май в Булсатком а в тея дето разпространяват Анимал Планет.
Възможно е, но рекламите на румънски си вървят /и/ по другите канали -National Geografic,май и по Discovery.....
Логично е, след като се излъчват тук да са си преведени на БГ.
Нали има някакви комисии, дето получават заплати - какво дремят??
Цитат:
Първоначално публикувано от Wise
Нали има някакви комисии, дето получават заплати - какво дремят??
Пазара е най-добрата комисия, като не Ви харесва, не го гледате и наказвате тези от които зависи.
Цитат:
Първоначално публикувано от fbr
Пазара е най-добрата комисия, като не Ви харесва, не го гледате и наказвате тези от които зависи.
В смисъл - гледайте тенис, а не -футбол??
Ами аз съм си платил за тази програма - просто да я гледам!
И ако не искам тенис - какво правим??
Цитат:
Първоначално публикувано от Wise
И ако не искам тенис - какво правим??
Просто спираме да плащаме.
Цитат:
Първоначално публикувано от fbr
Просто спираме да плащаме.
Нима можеш да откажеш една програма от пакета ? Не можеш, за това не си чеши езика.
Според мен трябва да се "реве" постоянно на телефона за клиенти
Здравейте!
Имам едно питане за каналите на Discovery - Science; Travel and living; World. При тях нямам нито субтитри, нито симултанен превод на български. Така ли си върви сигнала, без превод или аз трябва да направя някакви ръчни настройки. Пробвах с бутоните lang и text от дистанционното на приемника, но реакция никаква. Не ми се занимава да се обаждам в офиса на Булсатком. Ако някой може да ме светне, дали проблема е в "моя телевизор"... :)
На Science и World има понякога, но като цяло липсват.
Колеги, искам само да Ви кажа, никой да не си купува уреди Bompani, много са зле със сервизното обслужване и изобщо не са коректни. За първи път попадам на сервиз, който не го интересува какво си купил и защо се е повредило. Никаква гаранция не се спазва, явно трябва да го нося уреда само в София ли?