Големанов Бургас - мошеник клас АА
Здр. преди година реших да си закупя климатик Хитачи и уш :081: за по добре като сервиз реших да е от представител за Бургас.Това се оказа лицето Големанов angel с офис Гладстоун срещу младежкия дом!Закупения климатик 18инв още от самото начало не тръгна добре :yikes - момчетата които го монтираха явно усетиха нещо но замазаха положението че бил нов много мощен и щял да се "наеме"!След 13месеца ходене по мъките още не се е наел нито топли нито охлажда!фреона му зареждаха сменяха какво ли не ама нищо!Вие си преценете сами от къда да си вземете климатик аз вече и по Гладстоун на минавам даже! :2guns:
Re:Големанов Бургас - мошеник клас АА
Цитат:
Първоначално публикувано от hanter
Вие си преценете сами от къда да си вземете климатик аз вече и по Гладстоун на минавам даже! :2guns:
офф
Що не вземеш като си тръгнал и от Бургас да се изнесеш :)
/офф
hanter, Ако погледнеш раздела на Hitachi при климатиците ще видиш колко много ползватели има оплакващи се, че под нулата не топлят. Самият климатик като не може да топли няма никакво значение от коя фирма си го купил и не е виновна фирмата, от която си го купил и която ти го е монтирала, че не иска да топли. Сервиза на Техномаркет по едно време се мъчеха да накарат Хитачитата да топлят с препрограмиране, но многобройните опити, мъки и терзания завършиха неуспешно и хората сгрешили в избора на марка все така си мръзнат под нулата.
Ако все още продължаваш да мислиш, че фирмата от която си го купил и ти го е монтирала е виновна Hitachi-то ти да не работи добре може да пробваш да си купиш отново климатик Hitachi, но от друг магазин и да ти го монтират други хора.
Интересно, Дончо Големанов работи повече от 10 години - фирмата е добра, момчетата които са за монтаж и сервиз също, дистрибутори са на ЕВИС - Русе, също стабилна фирма с добри специалисти, странно че при теб се се получило така...
Действително е интересен феномен - тези машини са малайзийски и МНОГО РЯДКО дават дефекти - на 200 една и то предимно външни вентилатори - но да не топлят не съм имал такъв случай. Те са съвсем различни от 10-ките и 14-ките по магазините.