Здравейте!
Бих искал да включа в черният списък и сервиз за битова техника "Кондор" Варна. Бях много доволен от тях до момента в който не ме харзулнаха много яко с ремонта на хладилника ми. До тоя момент ги бях ползвал за ремонт и на другите уреди у дома,и както казах бях много доволен,но случката с хладилника ми ми преобърна мнението на 180 градуса.Хладилникът ми е Аристон и мин. година през зимата установих,че е спрял да замразява фризера. Повиках ги и те ми отговориха,че агрегатът е заминал и че трябва нов. Увериха ме,че ще сложат "мерцедеса" в агрегатите "Данфус". Смениха агрегата и ми взеха 350 лв. След 3 мес. отново същият проблем. Агрегата е с гаранция 1 година. Отново ги викам и те ми казват,че агрегата е О.К.,но има пробив някъде в тръбичките и това не подлежи на ремонт!Трябва нов хладилник. Така през лятото аз вече съм с нов хладилник.Но за щастие или не аз реших да не ихвърля стария,а реших да го занеса в Каварна,тъй като там имам и друга къща,пък и там в съседство се намира един друг сервиз за битова техника,където реших да взема още едно мнение относно хладилника. От там човекът ми се обажда и ми казва,че проблемът ми е точно в агрегата,и че агрегата не е Данфус,а някаква китайска реплика. И на всичко отгоре за смяната на агрегата с оригинален Данфус и отремонтиране на хладилника ми взе 180 лв. Да е жив и здрав. И така аз се оказах с 2 перфектно работещи хладилника и стабилно извозен от тия хубавци от Кондор!