Не яжте дюнерите на червения площад във варна
Колеги за тези които обичат да похапват дюнери , вчера ядохме с жена ми дюнери от червения площад точно след закуските бай бисер , не желая да описвам 3-4 часа след употребата на тази гняс какво ни се случи.
Обилно повръщане , главоболие , световъртеж , силни болки и спазми в стомаха , потене , отпадналост , днес съм като парцал и реанимирам , вечерта обиколихме всички болници в 3 сутринта , токсикология , инфекциозно и т.н.
Избягвайте и не правете тази грешка , кухнята там е под всякаква критика, едно месо се върти дни наред като не се съхранява правилно , тавите дето капи и събират месото едва ли е виждало почистване някога , не зная с какъв акъл ядохме от гнусните им дюнери , но със сигурност повече никога няма да повторя.
Re:Не яжте дюнерите на червения площад във варна
Пуснете жалба в ХЕИ, поне ще ги затворят поне за месец ако не друго.
Пусната е , след проверката днес отново си работят безгрижно , явно всичко в бг е корумпирано.
Сигурен ли си че е направена вече проверката? Ако си видял, че проверяват, да си отишъл там и да ги понахраниш и да видиш колко проверяват.
Толкова бързо да се отзоват на сигнал, малко странно.
аз съм хапвал там, беше супер. ударих един кралски :)
все пак нищо не пречи да са пооцапали нещата от лятото или да си улучил лоша партида.
ще имам едно на ум все пак.
Случи се за първи път , ял съм и друг път , макар че дюнер ям веднъж дваж на година , но това си беше жива отрова , случвало ми се е да хапна нещо и най много да ме заболи стомах в краен случай да повърна. Този дюнер направо ни разказа играта , такова нещо не беше ми се случвало никога , т.е това си беше истинско и тежко натравяне с храна , а ядохме дори от най малките дюнери , представям си ако бяхме взели от големите.
Дюнерите в тая жега са такива навсякъде. Не знам как си помисляте да ядете такива неща.
От четирите пъти в които съм ял дюнери през живота си два ми разказаха и на мен играта. Та затова и само четири пъти съм ял такова нещо. Може би лош късмет, не знам, но през топлите месеци от годината е желателно да не се рискува.
От години обожавам дюнерите и много ги ям. Никога не съм имал проблеми. Просто някъде са кофти, защото слагат студени картофки и прочие. От което няма как да получиш здравословен дискомфорт. Явно съм имал късмет.
Тази година обаче много съм ги ограничил, защото искам малко да регулирам килограмите си, а все си мисля, че дюнерите много спомагат за увеличаването на килцата.
Нека не забравяме че дюнера е ястие от страна с много по-високи Т от нашите.
Температурата не оправдава мизерника.
Цитат:
Първоначално публикувано от drecolli
+1
Цитат:
Първоначално публикувано от drecolli
Всички тия доматчета, лук, зеле, сос и прочие трябва да стоят в плюсова хладилна витрина. Чисто нова е от 800 лв нагоре. Втора ръка ще има и по - евтина. Проблемът им е, че нямат много място в бараките. А и желание да инвестират 1000 лв.
Чудя се обаче това пилешко месо дето се пече колко може да издържа.
Всъщност дискомфорта у автора на темата може да е от някакви боклуци в самото месо. Всеки знае, че го пълнят с какво ли не.