Хм, при подобно описание на закуската... проблемът е и в тези, на които им е допаднало описаното, не само на селяндура собственик...
Горе долу, снимката отговаря на описанието.
Честно казано, от 20 години не съм виждал подобна подигравка.
Преглед за печат
Хм, при подобно описание на закуската... проблемът е и в тези, на които им е допаднало описаното, не само на селяндура собственик...
Горе долу, снимката отговаря на описанието.
Честно казано, от 20 години не съм виждал подобна подигравка.
Това от сайта на хотела ли е или от друго място?Цитат:
Първоначално публикувано от marinelo
Стана ми интересен случая и разгледах сайта на хотела. Много ми хареса частта, където препоръчват да се разгледат отзивите за хотела в TripAdvisor и БГ хотелите. Интересното е , че всичките 4-5 отзива бяха изключителни :)) с изключение на това на автора на темата. Дали някой се връзва на тази "безобидна" хитрост на собствениците на хотела?
Естествео, че вината си е и в другата страна! Крис, светни ги за цените, щото някои явно си мслят, че в Гърция е без пари.Цитат:
Първоначално публикувано от КрИс
Да в Гърция е еФтино като в БГ, сумите са почти еднакви, но в евро а не в лева :))
Да де, ама някои чули, недочули разправят наляво, надясно колко евтино било в Гърция. А и се сравняват сравними величини.Цитат:
Първоначално публикувано от joro_bul
При 4 и 5 звездните хотели разликата вече е в пъти и в евро!
Нещата са прекалено относителни за да се сравняват.
Ето, миналата година бях в 4-звезден хотел на първа линия в Парга Гърция, а тази, за същите пари съм в 3-звезден в Лозенец. Ако седнеш на заведение в Гърция и поръчаш калмари, октоподи, риби ще ти е по-евтино отколкото ако ги поръчаш у нас.
От друга страна ако си на квартира в БГ и хапваш дюнери, банички и пълнени чушчици ще ти е в пъти по-евтино отколкото в Гърция.
И двете страни си имат своите плюсове и минуси за почивка там.
Само да кажа че в Турция ( Мармарис - Кушадъси ) първо че е по-евтино от тук , и второ те носят на ръце.
Неприятното е пътя с нощен преход в претъпкан автобус с пренаредени седалки с цел повече пътници.
И като цени са по-добри и като отношение. Там никой не те закача , от страх да не отиде з затвора, кражби в хотела - просто абсурд да влезе човек който не е от там ,а ако изчезне нещо и се оплачеш, персонала го отнася много здраво - глобяват ги и парите се дават на Вас + % от собственика и ред други неща. Хората там работят за имидж. Един да се оплаче от някой от персонала и виновника може и да си тръгне веднага.
В Гърция съм доста недоволен от обслужването на доста места. Не от всички , но в Турция ми хареса повече.
Абе я стигааа-нали съм от гърция ако знаеш местенцата като местен човек е мега евтино и готино. Няма такива излагации, българите трябва да се научим да посрещаме подобаващо, а не само да въртим далаверки
+1Цитат:
Първоначално публикувано от Sotris
Но поне си пиши името на държавата в която си роден с главна буква ...
;)Цитат:
Къде например? И колко е това мега евтино? Не е зле да говориш с цифри и примери, иначе голи думи само!Цитат:
:offtopic:
Ами там където е роден на о.Родос -спането е почти безплатно(струва стойността на данък имоти+такса смет : 12 месеца), а храната струва толкова колкото и през останалата част от годината когато не почиваш :afro:
Точно на Родос има непритни моменти с родните търгаши там. Като вървиш те канят да седнеш , ам ацени не виждаш, като питаш ти казват - марш.
Малаки нещастни. Нямам право да питам ли ?
Сотрис , айде по-конкретно , щото разбираш ли аз мога да кажа че сте най-долната нация в EU , ама само с думи е голословие.
На Родос ми кажи къде е по-евтино , че от доста обикаляне не можах да го намеря а смятам да мина от там , та да знам
Иначе се отплеснахме от темата за родните търгаши.
Почти безплатно ми звучи като, почти девствена - прекрасно! А храната си е така в цяла Гърция.Цитат:
Първоначално публикувано от justify