Отговор: Re: Мебелен магазин "Орхидея мебел" - Плевен
Цитат:
Първоначално публикувано от
kod
На практика не ми говори...
Преди време ме бяха дълбоко възмутили в една къща в Згориград, където планирахме малка Сетком сбирка.
Регистрирах се в куп форуми за да ги оплюч за това, което направиха... Което не отменя факта, че си бяха за оплюване.
Но и не отменя факта, че с това може да се злоупотребява. Не знам къде е разделителната линия, но трябва да внимава. Преди време пак го водихме този спор и моето мнение го знаеш - поне минимум доказателства трябва да има.
Re: Мебелен магазин "Орхидея мебел" - Плевен
Както и ти моето го знаеш :)
Ние сме форум, трибуна, която трябва да дава гласност на всяка гледна точка. Всеки трябва да има глава на раменете - един пише нещо лошо, десетина го опонират с нещо добро. Или обратното. И изводите се правят по-лесно, отколкото изглежда. Ограниченията в интернет обикновено не решават проблемите.
Злоупотреба винаги може да има. И с цензура, и без нея...
Но въпреки това, може би идеята с минимален брой постове не е лоша, ще отделя време да я обмисля в технически аспект.
Отговор: Мебелен магазин "Орхидея мебел" - Плевен
Да, това поне ще ограничи ролята на "човека - гларус". Мине, "нацвъка" и изчезне пак в небитието.
Цитат:
kod
..... Ограниченията в интернет обикновено не решават проблемите.
Злоупотреба винаги може да има. И с цензура, и без нея...
Но въпреки това, може би идеята с минимален брой постове не е лоша, ще отделя време да я обмисля в технически аспект.
Според мен не е добра идея - ще се "цвъка" в други теми до набиране необходимите постове.
Нека си останат нещата така - нали имаме глави на раменете си. Едва ли има ефект рекламата/антирекламата в този си вид. Не си заслужава да се занимава човек с това.
2 Прикачен файл(ове)
Цитат:
kod
На практика не ми говори...
Преди време ме бяха дълбоко възмутили в една къща в Згориград, където планирахме малка Сетком сбирка.
Регистрирах се в куп форуми за да ги оплюч за това, което направиха... Което не отменя факта, че си бяха за оплюване.
Администратора kod на 100 % е познал причината за моите постове, както тук, таки и в другите цитирани форуми. Както виждате всичко е постната в един ден и час.
Аз съм си изказал доводите и са поместил и снимков материал. Никой от СУПЕР доволните не помести и една снимка за да се убедите в тяхната правота.
Намям какво повече да се обяснявам на никого.... не съм конкурент със сигурност, а КЛИЕНТ!
Прикачен файл 10364Прикачен файл 10365
nickkkkk след като 3 пъти си поръчвал оттам нещо си и освен това си чул от познати,че не са стока,що пак оттам поръча?
Толкова ли в Плевен няма други мебелни магазини,че си се наказал неколкократно?
И ако няма,не можеш ли да си поръчаш от друго населено място,вместо нерви да трошиш?
Днес случайно разбрах за оплакващия се от Орхидея че е бивш служител уволнен поради лошо държане с клиенти и съсипване на стока на същите.
Цитат:
VeleV.Klima
Днес случайно разбрах за оплакващия се от Орхидея че е бивш служител уволнен поради лошо държане с клиенти и съсипване на стока на същите.
Ами то от първия пост още си личеше, че е нещо такова. На мен това за трите пъти ми прозвуча като приказката: "Седма бира пия и не мога да изтрезнея!".:rolleyes: