-
Отговор: За Техномаркет, Филипс, КЗП, ЛАС сервиз, КиК сервиз ...
Петър Младенов радвам се на успеха ти но не е ли твърде малко осъденото в твоя полза след всички тези нерви и перипетии които са ти причинили? В края на краищата си компенсиран за разхода материален но не и психическите травми... Поздравления за успеха и дай Боже последователи повече та белким се променят търговците малко!
-
Присъединявам се към написаното от Иво,и на мен ми се струва твърде малко!...Имаше случка в МОЛ с една кърмачка...Само за причиненото неудобство и неадекватна реакция,т.е. морално възмездие,жената получи извинения плюс четирицифрена сума!.....Присъда не е имало,постигнало се е извънсъдебно споразумение,явно адвокатите и са били по печени!.....
-
Разликата е в общественото достояние. :)
И този случай ако беше получил широка медийна изява щеше да има по-голяма присъда (предполагам). Ама си е прекалено банален..... кърмачка в мола си е къде по-екзотично :)
-
1 Прикачен файл(ове)
-
Морално си ги осъдил , а материално ?
-
Всички тези публикации са СЛЕД делото а не преди или по време на процеса.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
Петър Младенов
Цитат:
Клинет осъди Техномаркаркет заради дефектен телевизор, съобщиха от Асоциация "ктивни потребители".
...разминаване на звук и картина през HTML
Баси неграмотните журналисти...
-
Повечето неща в подобни сайтове се пишат от хора които нямат нищо общо с журналистиката. Казвам ти го защото познавам хората които ги наемат :)
-
-
След като от тм. не сметнаха за необходимо да се свържат с адвокатите ми за да изпълнят осъденото, платиха разноските за изпълнително дело, още един адвокатски хонорар и хонорар на съдия изпълнител.
На всички прочели темата желая приятно пазаруване на техника.
-
Да повдигна малко темата, защото си е важна и няма да е добре някой да я пропусне :cool:.
Днес официално бе съобщено, че Пеевски излиза на светло и ще бъде новия собственик на Техномаркет.
Делян Пеевски купува Техномаркет
Аз от години не пазарувам от там покрай тази моя тема, но е редно всички да бойкотират мафията.
-
Така едва ли се побеждава мафията. На нея знаеш ли колко и пука ,че някой я бойкотира.
-
Той едва ли го купува за да печели от него :), по скоро ще го ползва като пералня.
-
Отдавна е ясно, че е негова собственост. Нищо ново не се случва, освен, че излиза наяве. Аз лично избягвам да купувам от там, предпочитам другата верига.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
Pat
Той едва ли го купува за да печели от него :), по скоро ще го ползва като пералня.
Във България само идиот може да пере пари. Да си чувал упълномощените държавни органи да ходят и да разпитват този или онзи :"Ти как си позволяваш това или онова ,пък си декларирал ели какво си?"