Някой път си мисля, че Баце чете форума, щот като го коментираме,на следващият ден си сменя мнението на 180 градуса.
Цитат:
Първоначално публикувано от
kod
Баце да разпореди да ми оправят ескалатора ей.
Днес вечерта се скапа и другият, в обратна посока, който е :)
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=18349&stc=1
Но днес, направо е изпреварил събитията. Хвана цаката на политиката, най-накрая !
Логиката на Баце е следната:
1)Ходите повече--->1.1) триете обувки ---> копувате обувки ---> повече оборот в магазините ---> рестартира се икономиката ---> повече приходи в хазната--->оправя се бюджета на страната ! :ole
1.2)не работи травелатора*--->пести се ток---> 1.2.1)по-малко СО2 газове ---> Баце спасява климата и света в частност ! :god
\ --->1.2.2)--> повече пари за Данчето да рине сняг и озеленява градинки
\--->1.2.3)маха се фирмата,дето и без туй не поддържа травелатора*,но взема пари--->1.2.3.1)Баце намалява корупцията---> Баце получава Конграчюлейшънс и ни вкарва в Шенген :thumbsup:
---> 1.2.3.2) със спестените пари, оправя пътища и намалява винетките до 1 лев годишната
2) Горите калории---> отслабвате--->2.1) повишава ви се тонуса---> работите по-добре---> получавате над средноевропейските заплати---> Баце поздравява сам себе си с едно Конграчюлейшънс--->2.2) вече не мрете от хипертония и инфаркт на миокарда---> 2.2.1)Баце се ръкостиска със себе си
2.2.2) Със спестените пари от НЗОК, купува за всички докторчета златни стетоскопи
--->2.3) докато ходите, огладнявате и си купувате дюнер(има ги на всеки ъгъл)--->2.3.1) ко казах за хазната?
--->2.3.2) бежанците от Сирия и Ирак са интегрирани в обществото и връзките с арабският свят са в подем
--->2.3.3) заради недостиг на дюнерджии, Баце импортира над 1,5 млн. бежанци от Германия и скандинвските страни.
На всяко заседание на Германският Мин.Съвет Ангела пее Химна на България.
Закрива заседанието с китара и песента "Батальона се строява". Сещате се в чест на кой :punk:
3) Заради рязкият приръст на населанието, настъпва жилищна криза---> 3.1) Българите от чужбина се връщат обратно в родината си, за да строят жилища--->3.2) Китайците съзират ново икономическо чудо
--->3.2.1) инвестират няколко кораба с долари
--->3.2.2) Едновременно от 50 точки почва да се строи ТрансАзиатската 4-и лентова ЖП магистрала Пекин-Банкя
Баце вкарва световната икономика във режим Overdrive.
От Нобеловият комитет връчват безапелационно всички награди на Баце.
Той от скромност, връща тази за литература с думите "Е, аз да не съм слънце,че навсякъде да огрея?"
П.С. Само не яжте дюнерите със много сос, че е много мазен и ще прецакате плана на Баце. :(
*травелатор(travelator) по западните страни страни се нарича, хоризонталният ескалатор, за който се жалиш :)