Vimax - Не публикуват негативните оценки за продукти на сайта си!
Писах негативно за този продукт преди седмица на сайта на Вимакс:
Вимакс Клима ООД, Рефлекторно тяло за баня Adax VR510B, Adax за БАНЯ и Конвектори - Конвектори Adax - Adax за БАНЯ
Беше ми препоръчан от консултант на чата на сайта им и от консултант в един от магазините им. Ами не топли тази пущина в баня с плочки и това е. Или мощността не е достатъчна за 4 кв.м. баня. И двамата ми казаха, че няма да има проблем. Оставих негативна оценка преди седмица, но още не е излязла на страницата на продукта.
Та значи позитивните оценки за продукти "минават", но негативните не. На това аз викам подвеждане на клиентите:thumbdn::thumbdn::thumbdn:
Отговор: Vimax - Не публикуват негативните оценки за продукти на сайта си!
добро утро .. това е масова практика при онлайн магазините
1.Колко куб.м е помещението?
Дават го за до 9кв.м, но на 2,5м
2.Изложение, външни стени, прозорец, термоизолация?
Съседите отопляват ли твоите граничните стени, под и таван?
При големи топлинни загуби и ниски външни температури забрави да се стоплиш с 1000W!
Ами не топли почти изобщо. Това е лъчева печка, но плочките не ги топли. Само бойлера загрява. Което ме води на мисълта, че за баня с плочки не става. А се рекламира точно за такава. Когато питах за печка за баня това беше първата препоръчана ми. Повредата не е в моя телевизор, а недопускането на негативния коментар на сайта им е подвеждане или направо лъжене на клиентите.
Банята е 4кв.м. 2,6м височина с окачен таван с изолация и две топлещи стени. Само бойлера се нагрява от тази печка а плочките остават студени. Има плочки навсякъде освен на тавана.
Явно са пропуснали да споменат, че за да ти е топло, трябва да се къпеш с метална ризница. Подробности...
даже няма нужда да я зануляваш - фарадеев кафез :)