Китайски видео регистратор от Метро-Качество на видеото колкото първия телефон
Миналата седмица аз и един мой приятел отидохме до Метро . Видяхме в брошурата видео регистратор за 20 лева.Имаше и Navitel за 40 обаче реших този. Е отидох на касата, платих го. В колата го отварям - дисплея много надраскан. Връщаме се в Метро , там се съгласяват и взимаме друг, но от същия модел. Отварям го - този е по-малко надраскан, помислих си ,че така ги карат от Китай. И моят приятел реши да си вземе . Пак имаше драскотини.
Днес реших да го изпробвам . Качеството е отвратително не е 1080 на 1920 както пише на кутията ами 1280 на 720. Нощен режим и сензор за движение няма, а на опаковката пише ,че ги има . Пускам и две видеа заснети с видео регистратора.
П.П: Видео регистратора беше 40 лв намален на 20 ако си купиш примерно едно кафе ,и така и двете са на половин цена.
https://dox.abv.bg/download?id=cd1d3f1120# - Линк за сваляне
Отговор: Китайски видео регистратор от Метро-Качество на видеото колкото първия телефон
Цитат:
Първоначално публикувано от
Asen Ikonomov
Миналата седмица аз и един мой приятел отидохме до Метро . Видяхме в брошурата видео регистратор за 20 лева.Имаше и Navitel за 40 обаче реших този. Е отидох на касата, платих го. В колата го отварям - дисплея много надраскан. Връщаме се в Метро , там се съгласяват и взимаме друг, но от същия модел. Отварям го - този е по-малко надраскан, помислих си ,че така ги карат от Китай. И моят приятел реши да си вземе . Пак имаше драскотини.
Днес реших да го изпробвам . Качеството е отвратително не е 1080 на 1920 както пише на кутията ами 1280 на 720. Нощен режим и сензор за движение няма, а на опаковката пише ,че ги има . Пускам и две видеа заснети с видео регистратора.
П.П: Видео регистратора беше 40 лв намален на 20 ако си купиш примерно едно кафе ,и така и двете са на половин цена.
Няма ли да напишеш модела, който си взел?! Снимка на опаковка и уред...
Отговор: Китайски видео регистратор от Метро-Качество на видеото колкото първия телефон
качеството напълно отговаря на цената
поръчвал съм за майтапа такова директно от китай и макар да не отговаря на изискванията на 2020 година, напълно върши работата за установяване на фактическото положение при ситуации
(макар че в Родината тези записи да са абсолютно безполезни пред институциите, застрахователите и т.н.
аз лично смятам, че това трябва да се промени...)
Де юре и де факто - каква полза.... Представяш ли си да ги приемат и тук един ден като доказателствен материал... Какво правим после с "нашите" хора...
От Метро приеха рекламацията.
- - - - - - - - - -
Моделът е : DVR70 (няма марка)
Спецификации (от брошурата):
-Дисплей : 2.7 инча
-Ъгъл на виждане:170градуса
-Циклично записване
-Детектор за движение
-Видео формат:AVI
-Видео компресия:М-JPEG
-Видео резулюция: ( пише си 1280*720 в брошурата ,но не съм видял)
1920*180(24 fps}1440*1080/1280*720/848*480
П.П.: Снимки не мога да кача , около обектива се вижда нещо подобно на инфрачервена светлина,но не е.
Приятел,ама ти сериозно ли ни занимаваш с подобни глупости?...
Аз на двете си коли имам видеорегистратори от по 1000 лв. и пак не съм особено доволен,ти за такъв от 20лв.имаш претенции.....
Между другото,когато на един паркинг ми одраха бронята на колата,задната камера на видеорегистратора беше в режим"паркинг" и се активира когато другия автомобил ме забърса,после като показах записа на полицайте,веднага в протокола записаха и номера на другата кола.
Това не са глупости. Просто казвам на хората да се предпазят от поредното китайско недоразумение.
Едва ли на този етап хората са станали толкова тъпи, че да им е необходим жокер за качеството на китайско недоразумение за няма и 5 долара?