Новото ICQ за Android не отстъпва на Viber
Знаете, че винаги съм харесвал онлайн комуникатора ICQ.
Преди десетина дни се появи новата му версия за Android с изцяло променен интерфейс и много нови възможности.
Негативните на първо четене впечатления се уталожиха и според мен ICQ е направило всичко необходимо за да достигне по функционалност най-добрите подобни програми.
Някои предимства
- не е необходима регистрация в ICQ мрежата - както при Viber, можете да се присъедините с вашия телефонен номер;
- аудио- и видеоразговори;
- групов чат с неограничен брой участници и мигновенно изпращане на файлове до всички;
- нов, изчистен интерфейс и разширяване на емотиконите със стикери, както при Viber
Хаийде всички на дървото - да върнем старата популярност на готиния месенджър :)
Повече детайли за възможностите на ICQ - Новият ICQ клиент за Android - SetCombG новини
http://www.setcombg.com/news/newsimages/android_icq.jpg
Наличен за теглене в Google Play
Отговор: Новото ICQ за Android не отстъпва на Viber
И пари да дават, не бих си го сложил на телефона при положение, че има Вайбър и УатсЪп.
И защо си с такова становище без да си го пробвал?
Отделно, ако ти дават пари, не ще го сложиш, а и ще изтриеш другите :)
Защото icq за мен е умряла работа. От 300 контката имам 3 онлайн единият от които си ти , а дргуете два вече дори не се сещам на кого са.
Втората причина да не ползвам вече тази глупост (за мен) е , че е е собственост на руснаци и личните данни са препродадени на сума ти заинтересовани лица които ни облъчват със спам по пощата. Технологията се развива и да събуждаш мъртвец си е безсмислено занимание.
П.С. За УатсЪп съм дал пари да си го купя (така, че предпочитам да си го ползвам него ...и подръжката е чудна и аз съм доволен).
.....
защо не мога да го изтрия