Отговор: Избор между два таблета
Отиваш в магазина и гледаш, разцъкваш и преценяваш. Под "капака" са почти еднакво добри (Sony има превез откъм процесор Snapdragon 810), дисплеите се различават технологично, кой е по добър е субективен фактор. Sony-то го гласят за ъпдейт с 6.0, докато Самсунг едва ли ще го получи. Те в тая графа са вечно изоставащи.
Аз бих заложил на Sony!
п.п Изчакай, скоро излиза новия Ipad AIr. Аз съм с първия и съм много доволен!
'KI_YOOU' ще послушам съвета ти, Sony и на мен ми харесва повече, но Ipad държах в ръцете си близо 2 мес. и не ми хареса.
Понеже тия дни си поиграх доста с единия ми таблет Асус тъй като му се срина андроида. Ще ти препоръчам първо да видиш коя марка и модел имат сайт със софтоер за да можеш при проблем в андроида да го въстановиш.
Проблема е, че единствено Samsung има такава програма (Odin) с която можеш да си качиш нов Officiall ROM без да рутнеш устройството, но понеже имат много такива и все закъсняват за БГ с новите rom.
Не знам за самсунг но асуса се преинсталирва с компютъра се влиза в команд пром изтрива се старата версия и рома се качва от сд картата. Не е нужна програма за целта таблета ми сега не е рутнат.
Цитат:
Първоначално публикувано от
person
Проблема е, че единствено Samsung има такава програма (Odin) с която можеш да си качиш нов Officiall ROM без да рутнеш устройството, но понеже имат много такива и все закъсняват за БГ с новите rom.
И като те усети Knox-a, губиш гаранцията :))