NEO DVD-R45USB - USB Проблем
Закупих си NEO DVD-R45USB от Техномаркет
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09024612
Причината за избора ми беше възможността за подаване на музика и филми от USB.
Получава се следния проблем:
При просвираване на mp3 прескача на следваща песен без да е свършила текущата.
Прескачането става на произволно място, като няма повтаряемост.
Понякога след определено време вади съобщение, че не разпознава USB-to.
От тук нататък е интересното:
Пробвах с 5 различни USB-ta(като производители и капацитет).
С някои от тях(Kingston, Apacer) има проблем.
С други - НЕ.
Преформатирах ги(на FAT16 и на FAT32). Копирах mp3 в директории и без такива. Все тая.
Отидох в Техномаркет.
Пробвахме друг такъв player, а също така Teletech и Daewoo с USB.
(менютата им бяха подозрително еднакви)
Проблема се проявява също така нерегулярно.
Някой да има някакви идеи!!!???
Re: NEO DVD-R45USB - USB Проблем
И аз имам този проблем при NEO DVD-F61. При Kingston - 1 GB - прескача, при Kingston - 512 MB - не. Но не мога да кажа какви съобщения вади понеже го ползвам само за слушане на музика без TV. Довечера ще пробвам и с USB HDD. За толкоз пари, толкоз. :)
Edit: FAT16 са и двата флаша.
Re: NEO DVD-R45USB - USB Проблем
Ами отиваш и настояваш да ти върнат парите и никога повече НЕО.Непознавам човек който да си е купил техника от тази марка и тя да работи без проблем.
Re:NEO DVD-R45USB - USB Проблем
Доста е стара темата, но да споделя какво направих с въпросното DVD. Спрях да слушам музика на него и взех че го вързах за телевизор, и оттогава (3 години) възпроизвежда поне по 3-4 филма на седмица безотказно, даже взех още едно за един приятел (което се оказа дефектно и веднага го сменихме със същия модел, но друг екземпляр) и то работи без засечка. Единственото, което ме дразни в него са паралелно свързаните 5.1 аудио изходи, но затова съм си купил декодер. :yahoo:
Отговор: NEO DVD-R45USB - USB Проблем
Закупих си NEO DVD-R45USB от Техномаркет
Technomarket Bulgaria
Привет това ДВД все още ли ти работи и ако да имам интерес към него... Благодаря ти предварително