DVD ПЛЕЙЪР ELITE PV 400USB, ELITE PV 4000USB или NEO DVD-R45USB HD
Привет, добри хора :)
Искам да ви :god за съвет относно избора на едно от въпросните ДВД устройства.
http://www.esell-bg.com/product_info...9be737b3f7253d
http://www.esell-bg.com/product_info...9be737b3f7253d
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09024612
Кажете си мненията за тях като модели и марки. Аз съм се насочил към 400USB заради слотовете за флаш карти, но пък май като модел не е много сполучлив. Ще се радвам да прочета колкото може повече мнения. Благодаря предварително.
Re: DVD ПЛЕЙЪР ELITE PV 400USB, ELITE PV 4000USB или NEO DVD-R45USB HD
Бих ти препоръчал ELITE PV 4000USB,имам такова от 3 месеца и досега не е показало никакви проблеми,има възможност за уголемяване на субтитрите,чете всичко което му сложа в чекмеджето :ole,с няколко думи определено съм много доволен..Има го на промоция в Метро до 7.02.2008 за има няма 59 лева.. :yahoo:
PV - 4000USB. Аз също ти го препоръчвам. Чете чудесно и от 4GB usb flash, и от 60 GB usb диск. Чипа му е MT1389DE, не се сдържах и го отворих да видя, което ще рече че може да се флашва. Чете DTS. Единственото нещо което му липсва е VGA изход но не е болка за умиране.
http://picasaweb.google.com/xmpp.test10/PV4000USB
Определено бих бил по-доволен ако имаше и слот поне за SD карта. Понеже имам фотоапарат с 4Гб и 2Гб SD карти и ще е по-удобно директо тях да слагам, отколкото да включвам апарата към ДВД-то. Но щом според вас 4000USB е по-сполучлив, определено ще се насоча към него.
има кард-рийдърчета само с 1 слот за SD/MMC карта, много малки, струват около 10лв, слагаш картата в него и боц в ДВДто :))
аз ползвам такова, няма никакви проблеми.
nix, наистина не се бях сетил за този начин - благодаря. Ще се огледам за някой по-атрактивен като визия четец, че това всичко ми е за подарък. :Drinks:
Цитат:
Първоначално публикувано от studio54
Бих ти препоръчал ELITE PV 4000USB,имам такова от 3 месеца и досега не е показало никакви проблеми,има възможност за уголемяване на субтитрите,чете всичко което му сложа в чекмеджето :ole,с няколко думи определено съм много доволен..Има го на промоция в Метро до 7.02.2008 за има няма 59 лева.. :yahoo:
Ще имаш още 3 месеца
как може да споменавате марки като имена от матрицата,където 1и2 свят не са чули за тях,дори и в каталозите не е описане.
Цитат:
Първоначално публикувано от sssaaa
Ще имаш още 3 месеца
как може да споменавате марки като имена от матрицата,където 1и2 свят не са чули за тях,дори и в каталозите не е описане.
Интересно как така поставяш диагноза преди да се появила болеста... :)) За човек като мен,който гледа изключително и само филми в Divx формат този плейър е супер подходящ,а и не само за мен,доказват го продажбите на тази марка Еlite.
По добре да гледам с него,отколкото да дам 200 лева за някое Sony,където за да прочета субтитрите ми трябва лупа :2guns:Освен това за тази си цена и опциите които притежава,мисля че няма аналог на пазара,като разбира се напълно отчитам и недостатъците на плейъра.
Имам елит 4000 вече 6 месеца и няма проблеми.Някой обърнал ли е внимание,че при 3-ри кратно натискане на бутана "търси" излиза меню за флаш карти :yikes
А кой точно е бутона "търси"? Бутоните на дистанционното са на англииски и бутон "search" НЕ намерих.
Да нямаш впредвит "SOURCE" което е "сорс: източник"... Питам, защото днес отказа да чете ДРУГО освен УСБ-то и се зачетох във форума. Утре ще е на ремонт, но ми стана интересно за това меню...
SOURCE-за това иде реч,ще снимам менюто
един приятел собственик на PV4000 се оплака ,че като сложи диск със снимки на телевизора му излизат смачкани и разтеглени на страни.някой има ли подобен проблем и какво е решението?