Re:Всичко за Philips DVP5990/12.
Здравейте,
Имам един въпрос за пускането на снимки - при зиползване на HDMI 1080p примерно 6Mpix снимки ще се показват ли смаксимално възможната резолюция (downsized то 1080 линии) или ще са още по смачкани. Ако се пускат с 1080 линии качество, то при използване компонентните изходи пак ли ще е същото т.е. 1080 линии? Не видях настойка на разделителната способност при използване на компонентен изход и за това питам...
В магазина ми казаха че наследник на 5990 са 3380, 3360 (без оптичен изход) и 3350 (без HDMI и оптичен изход). Някой пробвал ли е тези плейъри и действително ли са толкова добри като 5990.
От миналата зима,когато го закупих този модел не го бях пускал и ето сега искам да гледам филм,но се получи проблем.Има картина,но звука липсва като съм сигурен,че съм свързал правилно кабела за аудиото.Какъв може да е проблема?! :help
Е, остава да кажеш къде, какво и как си го вързал . Или си включи и ресивъра (ако си го вързал към такъв) .То посред нощ човек какво ли не пропуска :Drinks:
Свързал съм audio out на Филипс-а към audio in на плейъра от система за домашно кино JVC с двоен чинч кабел (червено букса към червена съответно,бяла към бяла),за да ползвам колонките от системата.Нямам усилвател за съжаление и мога да ползвам само Dolbi Digital.JVC-то го включвам на режим digital in-aux за външни източници.
Явно имаш и цифров вход на системата, но щом и подаваш аналогов сигнал, включи на аналогов вход. А ако цифровия вход е коаксиален (тип чинч, като аудиото), използвай цифровия изход на плеъра, със съответен коаксиален кабел.
Хм,нещо не става!!!Всичко,което го пише в книжката за JVC-то съм го изпълнил,цитирам:"AUX-изберете това,за да свържете външен компонент свързан към жака AUDIO IN".Направил съм го с аудио кабел 2 чинча.
Но в предния си пост пишеш: "включвам на режим digital in-aux за външни източници" - а трябва да имаш и "analog in-aux"
Нямам "analog in-aux".Имам бутон digital in-aux ,с който се избира digital in или aux.Ще го нося на сервиз следващата седмица.
Свържи директно Philips-a към TV-то, за да видиш дали звука ще работи, преди да си го занесъл в сервиза.
имам проблем...
Реших да си ъпдейтвам плейъра с флашка, но като се отвори там където се слага диска малко после му помогнах да се затвори, защото преди това пред плейъра имаше преграда и не се отвори както трябва. Изключвал съм го от контакта. Сега като го пусна на дисплея се изписва само ФИЛИПС и толкова... а на ТВ-то не се вижда нищо... И бутоните не функционират, и за диска не се отваря...
:help :help :help
Всичко за Philips DVP5990/12.
Как ъпдейтвате ДВД плеъра?
При мен се случва на някои филми да ми забива,незнам защо?
Малко помощ няма да ми дойде в повече ;-)
Ъпдейтвах през флаш. Сега изобщо не мога да го пусна - нито диск, нито флаш...
Какво ми казваш да не ъпдейтвам?
comunikator По напред в темата е обяснено как да си ъпдейтнеш плеъра с най-новата версия.
nils От това което си написал вероятно си убил плеъра и трябва да отидеш на сервиз.
Имам чувството, че ъпдейтите за нашето плейърче свършиха!?!