Отговор: Blu-Ray Player Pioneer / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
Някой може ли да ми даде мнение за това: BLU RAY PIONEER BCS-FS525,
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NEER-BCS-FS525
според характеристиките поддържат FLAC - BDP150,160,450,LX55
не подържат BDP140,440 и както изглежда всички предишни модели..
Отговор: Re:Blu-Ray Player Pioneer / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
Цитат:
Първоначално публикувано от
kolioo
Здравейте! Някой знае ли как да изкарам бг субтитри от BLU RAY плеър на PIONEER BDP-150.Става въпрос за MKV формат.Тегля от торенти HD филми.....филма тръгва чудесно,но субовете не излизат на бг.Иначе за DIV X филми нямам проблеми.Благодаря ви предварително
И аз имам същия проблем, нещо свалено от мрежата и записано по всички правила на диск, BDP-450 не чете кирилица и вади някакви си иероглифи. Става дума за МКV файлове. Видеото и звука са си прекрасни иначе.Другият ми плеър си има опция "кирилица" и нямам никакви проблеми. Не вярвам BDP-450 да няма такава и той, но може би аз не мога да я открия ?! Ако някой знае и сподели... ще го черпя!!!
Отговор: Re:Blu-Ray Player Pioneer / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
Май това е общ проблем за плеърите на Пионер.Преди няколко месеца се засилих да си купувам BDP-150, но бях чел тук там за този проблем, нарочно си носих флашка с няколко филма mkv със субтитри.Отидох в Технополис и го тествах, но никой не можа да подкара субтитри на .avi и .mkv файлове.Излизат на маймуница.Явно е някакъв софтуерен недостатък на тези плеъри.В крайна сметка си купих Panasonic DMP-BD75.Не чете тлкова формати като Пионера, но няма проблеми със субтитрите на компютърните файлове.
...и влиза в продажба на 1 април ;)
Като изключим LD формата, каквито носители и системи лично аз съм виждал само по Karaoke баровете у нас, а в Япония и по магазините, като идея е супер. "Всеяден" плеер е едно добро решение, но си мисля, че на пазара има достатъчно конкуренция в ценовия сегмент, който се цели Pioneer. Oppo, например.
Впрочем, всичко зависи от цената на дребно на устройството. Да се надяваме, че нама да е непосилна за нашего брата!