Препоръчайте Blu-Ray Player за FullHD 3D MKV през LAN/DNLA
Здарвейте,
Имам NAS сървър, който шерва през SMB(Microsoft Share), NFS и Twonky DNLA филми.
Имам и WD TV Live, но той не плейва Blu-Ray FullHD 3D ISO или MKV файлове на 3D телевизора.
Моля, препоръчайте ми Blu-Ray Player, който може да го прави това без да накъсва.
Re:Препоръчайте Blu-Ray Player за FullHD 3D MKV през LAN/DNLA
Не съм убеден, че има такъв Blu-ray плеър. Евентуално някой от Realtek 1186 базираните плеъри може и да успее да се справи.
WDTV и трябвало да няма проблем с Half SBS MKV релийзите.
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Не съм убеден, че има такъв Blu-ray плеър. Евентуално някой от Realtek 1186 базираните плеъри може и да успее да се справи.
WDTV и трябвало да няма проблем с Half SBS MKV релийзите.
Да, но аз искам да е FULL, а не Half. LG Blu Ray нали поддръжали уж MKV през DLNA ?
LG поддържа MKV, но в никакъв случай fullHD 3D. Просто няма как да поддържа резолюция по-висока от 1920* 1080.
За blu-ray ISO по добре си сглоби HDTV. Другия вариант blu-ray rw - 160 лв, BR-DL-RE - 35 лв, и задължително модел blu-ray плейър без CINAVIA!
Цитат:
Първоначално публикувано от regned
LG поддържа MKV, но в никакъв случай fullHD 3D. Просто няма как да поддържа резолюция по-висока от 1920* 1080.
За blu-ray ISO по добре си сглоби HDTV. Другия вариант blu-ray rw - 160 лв, BR-DL-RE - 35 лв, и задължително модел blu-ray плейър без CINAVIA!
Т.е. няма такъв Blu Ray плейър, който да пусне FullHD 3D от ISO ?
Остава май това: http://www.homecinema-bg.com/product...ia-hd900a.html