Отговор: Здравейте, препоръчайте Blu-ray плеър...
И аз мислех през 1990г , че грамофона умря и го изхвърлих , а плочите раздадох на бедните дето нямаха пари за сд плеър. А що пара можело да изкарам сега .....все повече концерти започнаха да излизат на 4к блу рей. Има фенове за всичко, Тубата е вече платена, като пуснеш Шушана и на средата почне една гадна реклама ще се огледаш за по-добър вариант. Една оптика изкарва десетина години , така че не е добра идея , освен ако не си знаеш парите , да си купиш лазерен плеър за една торба пари.Аз лично на всеки 3-4 години си сменям сд-то, докато не е започнало да зацикля. Сменял съм оптика на топ модел плеър - не става работата .....
Е това с винила си е голям хайп. Според проучванията зарибявката по колекционирането им е равносилна на средна кокаинова зависимост :BigGrin И аз много пъти съм бил на косъм да си купя плоча на някой ценен за мен албум, но здравият разум ме спира. Понже купя ли си една, знам какво ще последва :BigGrin Ако живеех в къща сто процента щях да колекционирам винили. Засега имам малко 4К дискове, само филми към момента. Но плеър съм решил да взема за да не амортизирам излишно плейстейшъна.
Малко офтопик: денс прочетох, че Yamaha са пуснали нов CD Changer:
CD-C603
Предполага се въпросните продукти (вкл CD/DVD/Blu-Ray плеъри), се купуват от шепа видео/аудио ентусиасти, в предвид "умиращите" технологии.
Бях написал 600/700лв бюджет...МАХ..1000..ама 3000 лв за OPPO,не ми се дават...между другото в TOP AUDIO VIDEO...има и един малко по евтин REAVON UBR-X110..От Амазон не взимам нищо,освен ако не ми го пратят с наложен платеж, което няма как да стане,по обясними причини...ДАЙ ПАРИТЕ И ЧАКАЙ..изгорях с два продукта добре че са прежалими...Ще чакаме промоциите за Коледа и Нова година..
От Амазон никога не съм имал проблем, каквото съм купил винаги е пристигало. Пазарувам често и едри и дребни неща. Имам купени от там сд плеър и блу-рей.
Лош късмет просто. Относно Oppo-то, за мен е безумие за нещо старо и използвано да се дават такива пари. Ако ще се дават тия пари, по-добре чисто нов UB9000 или UDP-LX500 (или предложението на pablito1 от предната страница). Лично аз Reavon бих ги пропуснал.
UB 9000/9004 е безсмислена покупка , вече казах , че няма разлика т 820/824 освен кутията и крачетата, карантията е 1:1
Е човекО си търси желЕзО. Майтапа настрана, ако имаш бол пари и сетъп-а ти е за 100К, 820 модела ше изглежда нелепо чисто визуално на фона на останалите устройства.