Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])
Цитат:
Първоначално публикувано от
FearMe
ако обръщаше внимание повече върху написаното от другите, а не само върху това, написано от теб, щеше да видиш, че сред мислещите със собствената си глава има хора както с десни, така и с леви убеждения...
N.B. което е съвсем различно от политическите линии на партиите в родната ни мила татковина...
Политическа линия написах а не десни или леви, кой с какви възгледи бил - щото критиката е към мерките на ЩАБ-а или индиректно (и не само) към правителството, което е нито ляво, ниво дясно, че и център не се знае дали е - т.е. всички които така или иначе го критикуват са опозиция и за мерките срещу вируса! Така, че Феар както винаги не си разбрал и разтягаш поредния локум без садържание!
Всъщност точно, че обръщам внимание на това което пишат и "другите" ме провикира да пиша и аз тук! Но следейки тенденцията не само в тази тема се замилям дали изобщо си заслужава - изкривяват се все в посока политиканстване...
Поредната опорка която се спуска със зората на мерките - ще се крадат едни пари... Може би ама отде може да си сигурен все пак, че да го твърдиш така уверено както тук четох не едни или двама!
ivodivo, нищо лично, но си като "кон с капаци"... виждате какво се случва в държавата и продължавате да си мислите че всичко е цветя и рози Във ваша полза. И как виждаш ли, мислят за Вас и за обикновения гражданин.
Цитат:
Aleksandars
ivodivo, нищо лично, но си като "кон с капаци"... виждате какво се случва в държавата и продължавате да си мислите че всичко е цветя и рози Във ваша полза. И как виждаш ли, мислят за Вас и за обикновения гражданин.
Изпозлваш само шаблони и внушения а искаш аз да едва ли да се защитавам като твърдя, че сестра ми не е ... Ами нямам сестра ама иди обеснявай!
Та сега следва въроса какво се случва в държавата дето го виждаме? Аз виждам едно ти друго, трети трето... едва ли има много хора да виждаме едно и също защото най малкото сме в среди с различни нюанси и различни интереси и възгледи, начин на живот, битие ...
Как мислят за "обикновения гражданин" - ами не знам! А ти знаеш ли? Бил ли си сред компанията на достатъчно на брой управници?
Щом това което виждаш и усещаш те задоволява, ок. Всеки има право на мнение. Но има и една приказка - "кьорав карти не играе"...Жив и здрав и и приятен ден ти желая!
Цитат:
Aleksandars
Щом това което виждаш и усещаш те задоволява, ок. Всеки има право на мнение. Но има и една приказка - "кьорав карти не играе"...Жив и здрав и и приятен ден ти желая!
Съмненията са едно а истината друго!
Когато се подаваш на съмения и ги приемаш за истина - вероятно и то твърде вероятно ще изпаднеш в заблуда и в грешна десйтвителност! Другия избор е трудния...
https://picsociety.uk/wp-content/upl...2-27042020.pdf
не пишат броят случаи
Срещи с други коронавируси могат да предизвикат имунитет и срещу причинителя на COVID-19?
https://www.actualno.com/interest/sr...s_1457171.html
Гледам изказването на щаба и министърката на туризма...
Туризмът благодарение на алчността и наглостта си до последно, успя да разпространи вируса навсякъде, най-вече зимните курорти. И сега отгоре на всичко ще мислим за летен туризъм и чужденци без ковид паспорт, понеже било обидно... Обидно е за хората, които трябва да работят по морските ни курорти. Варна има 33 спешни легла за ковид. И като знам какви суми фактурират за медицински услуги на туристи, е ясно, че леглата няма да са за местното население....
Туризъм може - образование не може...Насадиха страх сред населението и сега наивните майки, нямало да ваксинират и пуснат децата си при евентуално отваряне на детските градини и училищата..
китайски деца на училище
https://www.bangkokpost.com/world/19...expands-easing
https://static.bangkokpost.com/media...c1_1909220.jpg
Хора дето без нито един ден трудов стаж дето са свикнали цял живот да крадат "управлявайки ни"
няма да се спрат от извънредното положение дето сами си го гласуваха :wink:.
Цитат:
hristoslav2
Без да съм спецалист си го мислех като вероятност - ако е така то се обеснява безсимптомното преминаване при някои хора! Също така би могло да помогне самото заразяване с по лека форма - нещо като ваксина срещу по лошия им събрат...
ccankov73
ББ преди малко спомена, че вече 3200 медици били получили по 1000 лева..
Абсурдно е толкова да са работещите в инфекциозните отделения в болниците, което ме навежда на мисълта, че тези пари са раздавани на калпак - целият персонал на всички отделения, като се почне от директора и всички надолу. Тоест независимо дали са виждали-срещали заразен от коронавирус в отделението си..
Или са ги раздавали ина всеки лекар заразен с ковид...
от 1387 заразени, 301 са в болница, а от тях 39 са в интензивно.
https://www.nsi.bg/bg/content/3318/%...81%D1%82%D0%B8
Декември 2018
Статистически райони
Области | Лекари | Лекари по дентална медицина | Медицински специалисти по здравни грижи |
Общо за страната1 | 29 667 | 7 240 | 46 332 |
https://www.dnevnik.bg/politika/2020...home_NaiNovoto
Ами тези в бързата помощ...не са ли първа линия....или викаш те по-скоро трябва да взимат пари от програмите за подобряване на конкурентноспособността на земеделските производители.....
2 Прикачен файл(ове)
Цитат:
hristoslav2
Така спуснати данните включват и завърналите се гастарбайтери - за които няма как да носи отговорност правителството и решенията му - нали така?
В тази справка не става ясно колко са загубили работата си, което е по важния критерии за определяне колко са вредите в действителност!
Всъщност защо пускаш в темата тази справка, какво искаш да внушиш?
Нищо не внушавам. Не можеш, да промениш нищо в главите на наивните страхливци и паникьорите. Който има акъл да мисли, си е направил изводите...
В Швеция с много повече заразени, как така от два месеца децата си ходят на училище и няма нито едно починало дете? То бива истеричност бива... Заради такива като теб ще си седим заключени с години, заради една проста настинка. Има стотина човека умрели от ковид по света, всички други са починали от тежки хронични заболявания.
При нас понеже няма още Корона (официално) и пари няма.То добре че заплатите дадоха на 100% - и на това сме доволни.От вчера по нареждане на ЩАБа започнаха по-интензивно да “ловят мухи” - т.е. ни питаха “искате ли да се запишете за тест - от истинските - PCR, само че не се знае кога ше ви дойде реда?”.
Та ако “хванат” нещо може и да се “облажим”.Лично аз предпочитам нищо да няма, ама... .
ccankov73
Ей от инат не щеш..само и само да не почерпиш :) Те докато ви тестват...коронката ще се гътне.
Имам едно съмнение..
При инфекция на белите дробове и последвалата белодробна недостатъчност, първо се натоварва и не издържа сърцето..В смъртният акт, лекарите не пишат починал от сърдечна недостатъчност, инфаркт, инсулт...а пишат ковид, защото така вземат повече пари. Има ли някаква истина в това ?
https://dariknews.bg/novini/bylgarii...a-k-19-2223611