Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])
Цитат:
Първоначално публикувано от
emil vasilev
Сега гледах Мангъров по БТВ .Той каза,че 50 от 80-те болни в неговото отделение не били за болница.
И аз го гледах.
Интересно каква промяна има при него. Вече ковида се оказа и сериозно заболяване и дори смъртоносно. Вече маските са необходими - брей как се завъртя. Иначе предложенията му вече звучат напълно адекватно особено ако имахме стройна организация на медицинско обслужване... ама ние нямаме така, че да се наблюдават болните които са у дома и да се реагира при влошаване - няма как да стане толкова прицизно понеже знаем, че някои се влошават за часове а реакцията на лекарите...по телефона...
Цитат:
..така, че да се наблюдават болните които са у дома и да се реагира при влошаване..
- Пено ма, мъжа то от естествена смърт ли умря?
- Не ма, имаше си Джи Пи. ;)
Цитат:
hristoslav2
Явно не се интересуваш какво става - цялата образователна система отиде по дяволите...
от всичко се интересувам аз, най-малкото защото имам двама ученика :)
както иво съвсем правилно отбеляза очевидното, което аз намекнах:
защо ще тровиш човешки същества, които са и без това почти изцяло неподатливи на вируса?
"ваксинирането" няма да ускори нито интернета им, нито ще им концентрира вниманието...
Цитат:
.."ваксинирането" няма да ускори нито интернета им, нито ще им концентрира вниманието...
Няма, но ще ги върне в училище.:)
А и спокойно, деца няма да се ваксинират, тъй като клиничните изпитания върху тях чак сега започват : https://www.npr.org/sections/health-...ages-12-and-up
FearMe
Ваксинирането им, ще даде гаранция, че няма да се превърнат в разпространители на вируса
Как се преподава онлайн, час по физическо, рисуване..?
На децата от 1 до 5 клас е нужен директен контакт/контрол с учителя, иначе никой не следи урока....
Обездвижването в къщи пред компютъра също не води до нищо добро...
ccankov73
Пригответе се, да слагате легла в коридорите на отделението...
Какво стана с апаратурата за кръвна плазма във Варна ?
Личните "лекари въпреки, че получават вече по 1000 лева допълнително, се правят на ударени и не ходят, да преглеждат и лекуват по домовете леките случаи.
Даже рецептите издават по телефона...
Руската ваксина с 92% фективност
https://www.interfax.ru/russia/736572
https://twitter.com/sputnikvaccine/s...49615680442369
Имам усещането, че в тая държава са останали да живеят само ресторантьорите и учениците....
Цитат:
Tommorow
Имам усещането, че в тая държава са останали да живеят само ресторантьорите и учениците....
писанията на ицето анихилираха всичко дърто, сакато, неефективно и противоречащо му...
тия дни ще боднем един тест от ония бързите, да видим дали случайно не сме го изкарали на крак ковида
имаме две подозрения: едното е от февруари, когато жената и момчетата имаха около седмица темп, а аз се сополивих, другото е за преди 2-3 седмици, когато те се енергично се сополивиха , а аз се прокашлях около седмица :))
Цитат:
FearMe
писанията на ицето анихилираха всичко дърто, сакато, неефективно и противоречащо му...
тия дни ще боднем един тест от ония бързите, да видим дали случайно не сме го изкарали на крак ковида
имаме две подозрения: едното е от февруари, когато жената и момчетата имаха около седмица темп, а аз се сополивих, другото е за преди 2-3 седмици, когато те се енергично се сополивиха , а аз се прокашлях около седмица :))
Сподели после резултата, че и при нас в същите периоди сходни симптоми...
Цитат:
FearMe
Какъв е смисълът от спасяването на дъртите, като в същото време оставиш да измрат тези от които зависи живота им? Кой ще им изработи пенсиите, помощите, купи лекарствата ...? А и те вече са си взели своето от живота...за значителна част от тях,светът се върти само на чаша алкохол на масата и клюките по телевизията.
Примерно имаш две ваксини и избора е на теб и жената или за децата...Кое от двете решения ще вземеш ?
Ице ти към коя група си? С какво си полезен на обществото?
Как преценяваш смисъла и нуждата от това ти да живееш?
Цитат:
ivodivo
Ице ти към коя група си? С какво си полезен на обществото?
Как преценяваш смисъла и нуждата от това ти да живееш?
С голямото си самоувствие! Готов съм и сега на 70г да му докажа, че върша двойно повече работа и то интелектуална от него. Ако иска и ретроспективно, започвайки от 15тата си година през 5 години до сега.
За разлика от вас, мисля рационално и прагматично, а не под натиска на емоциите и наложеният морал...
В лошият случай ще починат 7-8%от възрастните, които така или иначе им идва редът в близките 4-5 годиини. Е, за някои индивиди и повече, но онова тяхното трудно може да наречеш живот...ще го разберете като одъртеете на 75, освен ако преди това не ви награби старческото слабоумие, деменцията, алцхаймер...и така нататък.
Цитат:
hristoslav2
Примерно имаш две ваксини и избора е на теб и жената или за децата...Кое от двете решения ще вземеш ?
Спасявам себе си и жената, а после ще и направя колкото деца искам....хи хи хи....
А поколението я се залюби еднополово, я стане фригидно....не моа му вервам....
Цитат:
hristoslav2
За разлика от вас, мисля рационално и прагматично, а не под натиска на емоциите и наложеният морал...
В лошият случай ще починат 7-8%от възрастните, които така или иначе им идва редът в близките 4-5 годиини. Е, за някои индивиди и повече, но онова тяхното трудно може да наречеш живот...ще го разберете като одъртеете на 75, освен ако преди това не ви награби старческото слабоумие, деменцията, алцхаймер...и така нататък.
Аз съм на 70г Готов ли си да си ги премерим?