Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])
Цитат:
Първоначално публикувано от
Rakeem
След като зеленият сертификат е носител на ограниченията, се протестира срещу него, напълно логично е.
Няма зелен сертификат, няма ограничения.
Като са толкова сигурни в тези препарати, да ги направят задължителни и да си носят отговорността.
А не така лицемерно и завоалирано, чрез ограничения да те принуждават 'доброволно' да се бодеш.
Сертификата е механизъм както за повишаване на ваксинацията, така и за ограничаване на разпространението.
Докато реално важаха сертификатите /около седмица-две/ заведнията бяха полупразни, моловете бяха празни и тн. Имаше някакъв реален ефект от тях.
В момента сертификати напрактика не се искат. Всеки може да влезе където си иска.
Нужен е само ако ще се пътува.
reality check:
във френско и германско, дето бяха тръгнали като СС-овци да сканират по улицата, ковидът пак вилнее на воля, така че нищичко не ограничава
ваксинацията се позасили малко, тук спор няма... дали и с колко тя облекчава хоспитализацията предстои да разберем буквално до ден-два...
Днес си боднахме с жената по една бустер доза "Модерна". Дано това да е последно, но надали...
Както е казано: "Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!"
Защо ми е изтрит поста с видеото с фейк ваксинирането? Някой модератор моля, неваксиниран за предпочитане.
1 Прикачен файл(ове)
Цитат:
dwrbudr
Защо ми е изтрит поста с видеото с фейк ваксинирането? Някой модератор моля, неваксиниран за предпочитане.
Аман!
Постът ти е изтрит, защото е безсмислен и водещ към несъществуващо видео. Което въобще нямам понятие какво е.
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=38321&stc=1
За това, че публикуваш глупости, които някой друг е решил да трие и създаваш работа на модераторите тук... Не е приятно, но се случва.
А за това, че в разрез с всички правила на форума търсиш сметка защо ти е бил модериран пост получаваш един месец почивка.
Иначе ако наистина се интересуваш каква чудесия си публикувал и защо е изтрита... - обърни се към платформата, която я е изтрила. Съмнително е точно какво е било фейк в това видео явно...
Цитат:
Спират плановия прием и плановите операции в столицата,…
https://dariknews.bg/novini/bylgarii...sofiia-2296583
Засега в София, после и в България.
значи следващите думи не са нито измислица, нито шега. Одеве закарах жената да си бие третата доза. Оставих я един час преди това, да гледа в некъв магазин женски простотии. Сега отивам да я взема, улицата еднопосочна, минавам един път не я виждам, обаждам и се и тя ми вика, пред банк дю франс съм, взимам я и и викам що пък пред банката точно си излязла да ме чакаш, там дето даже спирането е забранено? И знаете ли тя какво ми отговаря? Че те инжекциите ги бият в банката, в големия и хол :lol: Тея хора напълно изтрещяха, залата дето бяха направили специално за ваксини не я ползват, ползват френска национална банка :))
Цитат:
fXOrange
.....И знаете ли тя какво ми отговаря? Че те инжекциите ги бият в банката, в големия и хол :lol: Тея хора напълно изтрещяха, залата дето бяха направили специално за ваксини не я ползват, ползват френска национална банка :))
По колко дават? Тук тарифата е 75лв за трета доза.
Цитат:
Lupus
Днес си боднахме с жената по една бустер доза "Модерна". Дано това да е последно, но надали...
Както е казано: "Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!"
В края на годината с новата срещу Омикрон
https://www.24chasa.bg/novini/article/10616648
Цитат:
hristoslav2
Моята стратегия е друга - постави си я така във времето, че пика на защитата да съвпадне с пика на заразата! Върни се назад в темата и ще видиш каква беше моята прогноза за новата вълна.
пика на защитата няма да съвпедне с пика на заразата, тъй като ти трябва минимум 10 дни, даже 15, за да задейства напълно ваксината, (ако изобщо има какво да задейства) а дотогава в бг ще бъде ад и малария. Казвам това, не защото при мен не е такъв а по простата причина, че самосъзнанието е малко по различно
Lupus
Явно не се замисли, че има разлика между това, кога е готова ваксината и кога ще минат тестовете, регистрацията, стартиране на масово производство, покупка от министерството...доставка.
Цитат:
fXOrange
пика на защитата няма да съвпедне с пика на заразата, тъй като ти трябва минимум 10 дни, даже 15, за да задейства напълно ваксината, (ако изобщо има какво да задейства) а дотогава в бг ще бъде ад и малария. Казвам това, не защото при мен не е такъв а по простата причина, че самосъзнанието е малко по различно
Моята прогноза е, че ада ще е през февруари.
- - - - - - - - - -
Цитат:
hristoslav2
Lupus
Явно не се замисли, че има разлика между това, кога е готова ваксината и кога ще минат тестовете, регистрацията, стартиране на масово производство, покупка от министерството...доставка.
Да мисли коня, че има голяма глава! Мен просто това не ме интересува. Разчитам на общия имунитет, а не на специфична ваксина за всяка мутация.
счупиха ми жената. Вика ме в спалнята, тресе я, да и пускам и електричкия радиатор, замислих се така да я тресе, като е 27,вадя термометъра и меря 38,2 -е 38,5. Тя вика, хванах ковид, аз викам хванала си инжекция, в рамото
Чак толкова бързо… .Обикновенно е са на другия ден симптомите ако са я боцкали вечерта.
Ако е сутринта - може.